1
Domaći fudbal

ISTRAGE NA SVE STRANE: I FSS istražuje meč na Vračaru

Objavljeno: 23.07.15 u 20:55

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu dobilo podneske u vezi utakmica OFK Beograd – Crvena zvezda i Partizan Metalac, koje je podnela NVO Transparetnost, posle čega će odlučiti ima li osnova za pokretanje istrage oglasio se i Fudbalski savez Srbije.

Kuća fudbala je na svom zvaničnom sajtu objavila da je pokrenuta istraga povodom dešavanja na utakmici odigranoj na Vračaru odnosno sumnji i njen ishod. Podsećamo da je Crvena zvezda savladala OFK Beograd sa 6:2 i to nakon što je na poluvremenu imala dva gola zaostatka.

– Na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu fudbalske utakmice 1. kola Super lige između OFK Beograda i Crvene zvezde, koja je odigrana 19. jula 2015. godine na stadionu FK Obilić, od strane više lica vršen pritisak na igrače i članove Stručnog štaba OFK Beograda, u skladu sa članom 26 Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica, oficir za integritet FSS je dana 22. jula 2015. godine otvorio internu istragu. U dosadašnjem toku istrage obavljeni su službeni razgovori sa službenim licima o okolnostima i dešavanjima pre, tokom i nakon pomenute fudbalske utakmice.

O rezultatima istrage i daljim aktivnostima javnost će biti naknadno obaveštena, piše na sajtu FSS.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter