0
Evropske lige

FOTO: youtube.com

DUBOK DŽEP: Siti dovodi Belgijanca za 85 miliona evra

Objavljeno: 23.07.15 u 08:42

Krilni napadač Volfsburga, čudo od igrača Volfsburga, Kevin De Brujne, po svoj prilici ipak će ovog leta promeniti sredinu i preseliće se iz Bundeslige u engleski fudbal.

Nakon što reprezentativac Belgije nije uspeo da se nametne treneru Čelsija, Žozeu Murinju, Portugalac ga je prodao u Volfsburg u kojem je za samo jednu sezonu ovaj 24-godišnjak fudbalski vaskrsao i pretvorio se u originalnog superstara.

Fantastični De Brujne je u Nemačkoj radio šta je hteo, bio je alfa i omega svog tima, pa je osim završetka sezone na drugoj poziciji, odmah iza neprikosnovenog Bajern Minhena, sa svojim Volfsburgom uzeo i prvi trofej osvojivši nacionalni Kup.

Statistika je neumoljiva i ona apsolutno kaže ono u čemu se slažu svi oni koji su pogledali makar jednu utakmicu Volfsburga prošle sezone: Kevin De Brujne je bio najbolji igrač ovog tima. Brojke od 10 golova i 21 asistenciju na 31. meču u Bundesligi na pravi način oslikavaju kvalitet Belgijanca.

Početkom leta šuškalo se da bi Kevin De Brujne mogao lako da promeni sredinu. Spominjao se potencijalni odlazak u Bajern, ali od toga nije bilo ništa, pa se u čitavu priču uključio Mančester siti koji je spreman da odreši kesu.

Kako saznaje „Mirror“, tim sa Etihada poslao je izdašnu ponudu za Nemca u vrednosti od čak 85 miliona evra koja je prihvaćena i u narednim danima očekuje se finalizacija detalja. Problema oko transfera navodno neće biti, pošto belgijski internacinalac želi da igra u nekom jačem klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter