3
Evrokupovi

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA: Fudbaler Zvezde na vezi sa Steauom

Objavljeno: 22.07.15 u 15:52

Do meča Partizana i najverovatnije Steaue ima tačno sedam dana, a Rumuni su već pronašli „špijuna“ koji će im prenositi šta se dogodđa u taboru crno-belih.

Reč je o sada već bivšem defanivcu Crvene zvezde koji je sa uspehom branio boje rumunskog šampiona Novaku Martinoviću. O bi trebalo da skautira Partizan na meču sa Jagodinom u subotu, kao i da u Bukurešt šalje informacije koje sazna u srpskim medijima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Steaua je već imala jednog predstavnika na meču srpskog šampiona. Naime, u Goriju je bio član stručnog štaba rumunskog tima Nikolae Dika.

– Dika je bio u Gruziji i tamo pribavio neophodne informacije o našem narednom protivniku. Pored toga imamo i neke kontakte u Beogradu, odakle nam Novak Martinović pomaže vrlo korisnim informacijama. Ono što nas najviše zanima je da li će Partizan igrati sa jednim ili sa dvojicom napadača – rekao je Masimo Pedracini, nekada pomoćnik Valteru Zengi dok je radio u Crvenoj zvezdi, a sada glavni skaut Steaue.

Masimo Pedracini zna i odakle preti najveća opasnost na meču sa crno-belima.

– Znam kako je igrati protiv Partizana na njihovom stadionu, jer sam radio u Zvezdi sa Zengom. Partizan ima vatrene navijače i to maksimalno koristi da izvrši pritisak na protivnika – rekao je Pedracini.

0
0

3 Komentara

  1. Cemu ovako bombastican naslov,kad on vise nije Zvezdin fudbaler.Stavite bar prefiks,bivsi, da bi imalo veze s mozgom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter