2
Domaći fudbal

SAŠA STAMENKOVIĆ ZA HOTSPORT: Zvezda je uvek moja prva opcija, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.15 u 14:05

Crvena zvezda bi uskoro mogla da ostane bez oba golmana, Damir Kahriman je napustio klub i otišao na pregovore sa Bastijom, dok se ponovo aktivirala priča o odlasku kapitena Predraga Rajkovića u Klub Briž. Kao glavni kandidat za naslednika najboljeg mladog čuvara mreže sveta pominje se iskusni golman Saša Stamenković, koji se posle četiri godine i 98 odigranih utakmica u Nefčiju vratio u Srbiju gde brusi formu i traži novi angažman.

Zbog toga je HotSport pozvao Stmanekovića da lično od „miljenika Delija“ sazna nešto više o povratku u Crvenu zvezdu, klub u kome je stekao punu afirmaciju.

– Crvena zvezda trenutno ima golmane, tako da za sada još uvek nisam pričao ni sa kim. Videćemo kako će se situacija razvijati. Tu sam na stadionu, sa Srđanom Maksimovićem održavam formu i čekam pravu ponudu. Imam konkretan poziv sa Krfa koji igra grčku Superligu. Crvena zvezda je uvek moja prva opcija, moja kuća, ali videćemo – rekao je Saša Stamenković za naš portal.

Popularni Stameni ima veliki broj ponuda iz inostranstva, Grci su za sada najkonkretniji.

– Kerkira (Krf) je poslao najozbiljniju ponudu. Grčki mediji već uveliko pišu o tom transferu, tako da to nije tajna. Zainteresovana su bila i Krila Sovjetov, ali nisu poslala konkretnu ponudu. Takođe, kada mi je istekao ugovor sa Nefčijem imao sam opciju prelaska u Šerif iz Tiraspolja, ali su se ambicije kluba promenile posle neosvajanja titule prvaka u Moldaviji. Ne žurim, tu sam u Beogradu, vredno treniram i verujem da ću uskoro pronaći pravi angažman – zaključio je Saša Stamenković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter