67
Domaći fudbal

RAOSAVLJEVIĆ: Partizan punio trofejnu salu mečevima protiv BSK, Pazara, Smedereva, Hajduka…

Objavljeno: 22.07.15 u 11:39

Iako je Slaviša Kokeza pozvao na smirivanje strasti između ‘večitih’ i FSS, od toga nema ništa. Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević smatra da čelnici iz Humske nemaju potrebe da se bave Zvezdom.

Već godinama traju prepucavanja…

– Mnogo sam se naslušao raznih teorija iz Partizana, a oni svake godine osvoje titulu i tako sedam puta. Ne pominju sada Jovanetića, koji nije u derbiju odluke svirao za nas dva penala, poništio zbog navodnog ofsajda gol Kaluđeroviću… Ima tu niz stvari iza paravana, a kada vreme prođe nikom ništa, a njima se puni trofejna sala i stignu nas onda po broju titula. Nemoj da preko leđa najtrofejnijeg kluba u Srbiji traže ili pripremaju alibi i neka gledaju svoja posla – kaže Raosavljević za Novosti.

Ni tu nije kraj…

– Gde su da se zapitaju za regularnost u Kruševcu kada smo oštećeni, a posebno za njihovo brukanje u meču sa Novim Pazarom i revijalnih mečeva sa BSK, kulskim Hajdukom, Smederevom, cirkusom protiv Bežanije… Oni su pobedili OFK Beograd petnaestak puta za redom… Dali su pre par dana Metalcu tri gola za četvrt časa igre, a smeta im naš učinak. Oni mogu da preokrenu, a Zvezdi je to po njihovom mišljenju zabranjeno. Valjda su se navikli da pobegnu na startu prvenstva i onda da kalkulišu.

Moglo bi da dođe do novih prepucavanja?

– Neće ako nas opet ne prozovu. Zvezda ima svoj put, doveli smo najboljeg trenera, dobra pojačanja i ne plašimo se krajnjeg raspleta, a njihov pokušaj destabilizacije verujte nije uspeo – zaključio je Blažo Raosavljević.

Terzić i Vučelić su počeli sa prozivkama, aonda je Partizan odgovorio na zanimljiv način…

0
0

67 Komentara

  1. Haha najboljeg trenera ,pa gdje je taj vaš trener nešto osvojio.Koliko je dobar videlo se protiv Kairata. Samo neka tako nastavi i partizanu je titula sigurna

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovako nipodostavanje klubova poput Bsk-a, Pazara, Smedereva, Hajduka… je sramno. Zvezdo, ovakvi sada vode klub za koji su igrale takve velicine kao sto su Savicevic, Mihajlovic, Stojkovic, Jugovic…….. Strasno!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo vi govna komunjarska nemoj te o postenju i Srpskoj istoriji!!!Vase iskompleksirane noseve gurnite u vas noksir i damo brigajte brigu!!!LOPOVI!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ahaha, gde nadjoste ovu njusku zivota vam? E svako u ovoj zemlji moze nesto da kaze i da se to objavi u javnosti. Dobra je zvezda ko je vodi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Seti se Raosavljevicu i svih derbija koje je sudio Mazic .I N.Pazara uprolece kada ste bili prvaci. A mozes da se detis i Kulskog Hajduka koji je otkinuo Partizanu bodove a protiv zvezde dosao sa drugim timom . A sto se tice BSK a , pa vi ste im dali da vas pobede na vasem stadionu.I jos nema mesta za sve da se pise . Mi smo sve titule osvojili ubedljivo od pet boda pa navise , a vama je Mazic za svaki slucaj namestio jedan gol protiv Partizana zbog medjusobnog skorA. i JOS PREBROJ U ZADNJIH OSAM GODINA KOME JE VISE SVIRANO PENALA?

    0
    0
    Odgovori
  6. Ocisticemo mi srbiju od lopova vucelica toleta i smrdlhivih glodara osnovanihod strane ustasa. Cufute i ne javljajte se. Ni jednu od prethodnih titula niste zasluzili nehmgo su vam poklonjene!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Drakaris, moram da priznam, da sam iznenajen ovakvin komentarom, na nekom clanku vezanom za fudbal 🙂 Ali, bez obzira na to sto smatram da si pametniji od vecine ovde, na osnovu prilozenog, mislim da nisi u pravu. A kao neko ko ne navija ni za jedan od Titovih blizanaca, mislim da je Zvezda bolji klub u globalu

    0
    0
    Odgovori
  8. Argose, istorija je lepa stvar ali se niko vise ne obazire na nju. Mi smo bili zemlja pobednica protiv Hotlera, Nemacka teski gubitnik a gde su sada oni a gde mi? Za vreme Dusana Srbija je izlazila na tri mora a sada na tri morave (a i to hoce da nam uzmu), vas mazohizam stvarno nema granice, uporno pricate o toj Evropi a punih 8. (OSAM!) godina ni kvalifikacije u toj istoj Evropi ne mozete da prodjete! Osvesti se malo covece, znam da boli tolika inferiornost ali dajte malo objektivnost i bice vam bolje veruj mi. 😉

    0
    0
    Odgovori
  9. Zaboravio je da pomene nasu visegodisnju najverniju filijalu CRVENU ZVEZDU. Pobede u tim namestenim mecevima su mi najdraze!

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ponizi nas sve. Iznesi te silne pobede ,medjusobni skor ,titule ,kupove , medjunarodni trofeji ,duple krune , igracke legende , broj navijaca ,stadion.. u cemu ste to veci od Zvezde ..jedan jedini parametar nadji. Osim demagogije ,tu vam nema ravnih. Ako te blam ,nemoj da pises ,ali bar cuti smesan si . Da se nije raspala Juga,niko ne bi znao ni da postojite.

      0
      0
      Odgovori
  10. Ko je sad ova budala? sto mu neko ne objasni da je Partizan osvajao prvenstva pobedama u derbiju i da zivi od prodaje igraca u velike Evropske klubove za razliku od njegovog kluba koga drzava i ovaj napaceni narod odrzavaju u zivotu.Sta radi ovaj buzdovan u Zvezdi?Gde su Kule,Stane,Sele,Dika,Krivi,Piksi,Darko ,juga,Bina……………………………..?

    0
    0
    Odgovori
  11. Porediti ofk i klub koji se tek vratio u prvu ligu. Evidentno nije ni gledao utakmicu fkp metalac. Puna nam je liga ovih nadri strucnjaka koji jos potvrdjuje kako su bez novca za pojacanja doveli sjajne igrace. Genijalac nema sta.

    0
    0
    Odgovori
  12. Taman nam krene u fudbalu Partizan ,Vosa,Cuka pocnu da doninoraju u evropi ,mladi osvoje svetsko prvenstvo i onda dodje jedna Bedna Zvezda i obruka celu Srbiju u duelima sa tamo nekim kazahstancima !!! Pa nedelju dana nakon te bruke namesti utaomicu tako seljacki da o toj utakmici prica cela evropa !!! Treba ugasiti Zvezdu i pohapsiti sve funkcionere i navijace tog kluba !!!Sramotite Srbiju !!!

    0
    0
    Odgovori
  13. E moj Božo, Partizan je svoj kvalitet sa kojim je uzimao bodove od navedenih klubova dokazao plasmanom u LŠ i LE. Za to vreme je tvoj klub završavao takmičenje u Evropi već u 7 mesecu. Postavlja se jednostavno pitanje na koje bi tačan odgovor dali polaznici u prvi osnovne: „Da li su rezultati Partizana u evropskim takmičenjima jasan pokazatelj razlike u kvvalitetu ta dva kluba?“
    Da se razumemo, nije Partizan u Evropi pravio čuda, ali su ti rezultati u odnosu na CZ za dve klase veći.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bolestan covek,pa samo bolestan covek moze uporediti Zvezdu sa Patlidzanom u Evropi,pa sta ti mislis majmune grobarski da se fudbal u Evropi igra od pre deset godina,nikad niste bili nesto u Evropi nikad necete da budete mi se bar ponosimo time jel kako nas fudbal ide posto ste ga vi snizali na najnize grane nece nikad vise biti da neki nas klub nesto uradi,ali zato je Zvezda veliko Evropsko i Svetsko ime a vi,vi ste sitni bili i uvek cete biti,zapamti majmune ZVEZDA se voli!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  14. Koliko je ovaj čovek nekompetentan za fudbal dokazaću sa samo jednom stavkom. Parizanu je (ako izuzme činjenicu da je na toj utakmici Partizan pokraden) u Novom Pazaru pre 2 sezone praktično izgubio titulu. Da, bila je to ona sramna sezona u srpskom fudbalu u kojoj su se desilo do sada neviđene sudijske i sve moguće druge krađe.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako misliš da je Partizan pokraden na tom meču? Partizanu je „PRIZNAT NEPOSTIGNUT GOL U 89. minutu“ Da li si razumeo? Gol je poklonjen od strane sudija, lopta nije u golu, a on pokaže na centar!!! Da li sada razumeš? Pokraden? Da, Novi Pazar…

      0
      0
      Odgovori
  15. Očigledno je g-dine da ste ostrašćeni i zaslepljeni navijač , i žalosno je što nisi shvatio komentar pravilno.i realno, komentar je svojim tekstom pomenuo zvezdicu sa svojim marifetlucima ali ničim nije branio ni marifetluke partizana, jer u ovoj našoj jadnoj ligi nameštaju svi seti se prošli deo u zadnjim kolima rad-spartak i mnogo drugih u najmanju ruku čudnih i sumnjivih rezultata, zato kažem sav šljam proterati iz fudbala bez obzira na boje kluba jer, je ponavljam u kontekstu trenutno zvezdica jer ono bilo toliko očigledno protiv ofkane da su i slepci videli

    0
    0
    Odgovori
  16. Šta reći nego ciganska posla. Oni koji stvarno mute i nameštaju utakmice svaljuju na sve druge krivicu. Ako ima ta gospoda dokaze za ovo izrečeno onda moraju biti privedeni PRAVDI jer kriju dokaze za prevaru, a onaj ko skriva krivca on je gori negoli sam krivac. Samim tim svako od tih koji tvrdi da je PARTIZAN nameštao ili igrao prijateljske utakmice mora to i dokazati. A što se tiče ove teško nameštene utakmice na VRAČARU neće biti ništa,BIĆE POJEO VUK MAGARCA, OVCE SU NA BROJU… Iza tog crvenog kluba stoje mnogo jaki pojedinci iz svih svera života…

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha.. pa stvarno ste kraljevi demagogije i supljih prica.. Ti koji tvrde da je Partizan namestao ,tj koji su priznali jer su ucestvovali u namestaljkama su : .Mateus ,Pjer Boja, Aprogenis , Dmitrovic ,Pejovic , Stojanovic ,Jesic ..znaci sve bivsi igraci ,treneri i funkcioneri Partizana. Gde je Tole ,Mirkov ,Interpol ,Uefa.. zasto nikad niko nije pozvao ove ljude da proveri ,saslusa ih .. neverovatno koliki ste licemeri !

      0
      0
      Odgovori
  17. Ovaj mora da je rod nekom ko se preziva Ra(D)osavljević (D se piše, ali se ne čita) 😀
    Ovaj mora da je uzeo malo rakije od maka što čika Žika sa Pejićevih salaša pije pa mu nastupile halucinacije i priviđa mu se crno dete i zbog toga ne zna šta priča! 😀

    0
    0
    Odgovori
  18. Pošto imaš veliku glavu, a reovatno malo mozga-pa samim tim i pameti pa zato i malo poznaješ istoriju i prošlost zvezdinu, -podseti se dvadeset godina se u derbiju patlidzanu/namerno to pisem jer ne navijam ni za jednog od braće blizanaca/ ne svira penal, i seti se golova vaše ekstra zvezde džošue parkera vojvodini, dva iz ofsajda podsećanja radi,pominješ BSK, Smederevo, a pitam ako imaš muda što se ne izjasniš gde je sada sloboda užička koja je propala zbog dugovanja vaše zvezdice, jer je vama mafijašima fudbalskim u ovoj državi sve dozvoljeno i omogućeno,Ma sve vas na čelu sa dr. Poternicom i iz patlidžana treba na goli otok-jer zbog vas takvih treba ga opet stvoriti

    0
    0
    Odgovori
    • S obzirom da komentar počinješ uvredom, tvoj komentar ne može biti objektivan, pa samim tim ni tvoj potpis nije autentičan. Daleko si ti od neutralnosti. Pominješ 20 godina i nedosuđene penale… Penal se ne sudi zbog statistike, nego valjda zbog toga što postoje osnove za njegovo dosudjivanje. Ako si već toliko dobro zapamtio tu činjenicu, a neutralan si, da li si slučajno zapamtio (ili namerno zaboravio), poništen gol Milijaša zbog navodnog ofsajda. Šta mene briga koliko je i da li je posle toga neki tamo Ninoslav (sudija) kažnjen? Da li si slučajno zapamtio (ili namerno zaboravio) kada Vojvodina iz razloga pristrasnosti sudija napuštala teren u finalu kupa? Žališ sudbinu Slobode iz Užica, a gde je Smederevo? To što su tolike godine prepuštali bez borbe bodove Partizanu, moralo ih je stići. Ni od BSK-a nema ništa, kao ni od Hajduka iz Kule. Isto tako su nestali sa fudbalske mape, kao i Banatski Dvor. A sa Partizanom su uvek igrali rekreativne mečeve i poklanjali bodove bez borbe. Tu pre svega mislim na mečeve na domaćem terenu. A ovi što se kao i ti „prave ludi“ u vezi meča sa Novim Pazarom 2013. godine.. Radi se o meču u Beograd! Tuje takođe „došlo iz 2 u 1 i 7+), ali se niko nije ni zapitao za regularnost. Ni ti, kao neutralan!!! A pri tom sedmi gol nije ni postignut, ali je priznat, jer je vreme već isticalo. Zbog toga što je sve ovo predaleko otišlo, a svemu se mora stati na put… Karadžić odmah mora podneti ostavku. Sve ostalo se menjalo… Predsednici klubova, treneri, igrači, sudije… Pa čak i navijači preleću sa jedne na drugu tribinu. Jedino je Karadžić nezamenljiv i u svojoj 77. godini!!! Jedan Miljan Miljanić je otišao u penziju u 71. godinu, a „ovome“ ne može niko ništa…DOSTA JE BILO!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Ti neutralan? Hahaha e moj CRObaru..daaleko si ti o postenju..vase kradje ne vidis? Slep si na case kradje..jel treba da nabrajam sve vase kradje?

      0
      0
      Odgovori
  19. Uzalud dizu svoje spavace da sipaju lazi kako bi skrenuli paznju sa svojih lopovluka redovnih.Punili smo sedam godina trofejnu salu jer smo vas dobili svaki put kad je trebalo I pored pomoci mazica.Pazqr nam je redovno otimao bodove uz pomoc sudija.uz teski cirkus dok su protiv zvezde redovno setkali po terenu u redovno igranje bez publike u pazaru a na nas su bacali sve zivo.Smederevo pre dve sezone svi smo videli kako ste eobili .Igranje rukom na gol liniji I nema penala za smederevo.exspresno se izmislja crveni karton za smederevo I u 90minutu se golman sa sve loptom unosi u gol bez faula sve samo da bi bilo dva boda I da bi u derbiju oteli ali Tole namestio da jojic da golcinu pod precku.Hajduk iz kule isto to prvenstvobizlazi protiv Vezde sa rezervnim sastavom.Dakle.dzaba se sluzite lazima..Mi sto smo pokrali u deset godina vi pokradete za deset utakmica.Lepo postoji statistika u spornim situacijama gde ubedljivo vodite pa stoga laprdanjem po novinama necete spreciti da vas konacno unistimo

    0
    0
    Odgovori
    • Jeste..najbolje znaju Banat,Kula,BSK,Smederevo,Metalac i kradje protiv Cuke,Vose,Vozdovca,Pazara..to je ta vasa sila ,koja se pokaze odma u Evropi

      0
      0
      Odgovori
  20. Činjenica je da su neprimerena prepucavanja između fudbalskih klubova u Srbiji a naročito Zvezde i Partizana gurnule srpski fudbal u ponor. Osim toga predstavnici ova dva kluba prelaskom u inostranstvo i u međunarodnim fudbalskim telima preneli netrpeljivost iz klubova i na međunarodnu scenu. Sve to podseća kao borba između bivših republika SFRJ za neku međunarodnu podršku i na kraju uništavanje države a potom i svih žitelja te države. Kladioničari uvek prežive sa punim džepovima….
    Pr4etpostavljam da sada iz napadnutih klubova traže međunarodnu podršku….
    Zašto niko ne postavi pitanje prodaje i zloupotreba maloletnih lica u fudbalu od strane menadžera, roditelja, klubova i inih. Zašto stvaramo talente koji spadaju na socijalnu penziju .

    0
    0
    Odgovori
  21. Ko je ovaj ??? Neki novi Tvorzićev glasnogovornik !!???
    Kako ne vide da se koprcanjem samo više uvaljuju u živo blato !!!!
    Moralo je konačno doći do kraja aroganciji ,bahaćenju i vozikanju VLADINOG AVIONA i čuvenog : Puknite od muke , može nam se !!! Tako mora da prođe svaki moćnik koji izgubi kontakt sa realnim svetom , pa misli da može da GARANTUJE TITULU , sto jos nikada niko nije izjavio ………

    0
    0
    Odgovori
      • Zahvaljujući takvim poštenjačinama kao što je ovaj i njegova svita ste u dugovima 60miliona, i gubite od Borata u prvom kolu kvalifikacija… Samo nastavite tu politiku i na dobrom ste putu!

        0
        0
        Odgovori
        • Za razliku od vas koji imate iole neke rezultate . Al samo zbog prodaje igraca,i sa tim vi dugujete 15 miliona..mi jos i dobro stojimo..ako vec pricamo o porazima u Evropi pa taj klib ciji je budzet 40 miliona je hiljadu puta bolji od nekih Samroka,Tuna i ostale boranije..zato nemoj se mnogo gvaliti tim „rezultatima“ u Evropi

          0
          0
      • Zaboravio si Radmila Bogdanovica,Covica,Vlahovica,Vucica,Antica,Skundrica.Pozdravili te ovi veliki fudbalski znalci iz Kazahstana,idi na kupanje mi idemo na Evropsku utakmicu po obicaju svake godine

        0
        0
        Odgovori
  22. Kako je lepo videti kako se vi kompleksasi kacite za vesti koje imaju veze sa Zvezdom hahahahaha… Pa komentarisite malo Partizan, manite se Zvezde. Jos 100godina da budete prvi opet cete imati kompleks hahahahahha… Koliko ste bedni!

    0
    0
    Odgovori
    • Aj vidim da si poprilično mentalno ograničen, pa čisto da ti otvorim oči… Ova vest se tiče Partizana prvenstveno, jer se isti pominje u naslovu… Aj ako znaš sva slova, pročitaj ponovo…

      0
      0
      Odgovori
  23. Kakvog ste trenera i kakva pojacanja doveli,videlo se prosle nedelje u kvalifikacijama…taj isti trener ima bar malo obraza pa ga je sramota sto je bio deo mafijasenja na Vracaru,Pizona takodje,covek place i odbija da ucestvuje u kriminalu,a ti svinjo jedna zlobna sledeci put kad ‘Partizan kupi derbi’ …nemoj da ga prodas. Mars svi kriminalci iz klubova,narod gladuje a vi sve deblji,i to iz svih klubova,ne samo zvezdice….uostalom,za ovakve izjave i zasluzujete da vas sutnu u najnizi rang. Svaka cast zvezdasima koji vide sta im se desava u klubu,ostali mars!!!

    0
    0
    Odgovori
  24. Sta lupa ovaj? Pogledajte meceve Partizana protiv Novog Pazara. Partizan se vjecno mucio u Pazaru, gubio bodove, pred vrelon atmosfetom. Dok je Zvezda u vecini slucajeva u Pazaru igrala pred prazim tribinama…

    0
    0
    Odgovori
    • Mislio je na utakmicu u Beogradu pre 2 sezone kada je partizan dobio 4:3 uz pomoc sudije koji je ostetio pazar dosudivsi penal za partizan i direktni crveni za pazar, iako je lopta pogodila u ledja igraca pazara. Potom 4-ti gol za partizan bio faul nad golmanom i lopta nije presla gol liniju. Inace pazar igra prilicno korektno u ligi i dovoljno je reci da partizan iz 4 utakmice jos nije dobio u pazaru, a prosle godine je pobedjena i zvezda

      0
      0
      Odgovori
  25. ko je ovaj covek ??? po datoj izjavi … koliko ja razumem … ON priznaje da su utakmicu sa OFK-om i mnoge pre ove … silom ili milom namestili-dobili !!! ma NE, ovo sve vesic pise , terzic i covic proveravaju i po potrebi koriguju a sve to neko … odobrava . jadna – PEZADUZENA i bedna zvezda sta dozive i dozvoli : da se sa njenim imenom i tradicijom ovakvi likovi sprdaju . KO JE SLEDECI … ???

    0
    0
    Odgovori
  26. a vi spartaka,napredka,ofke,ihaha jos vose jagodine.čuti mamu ti jebem predprosle godine jagodina dobila 9000 evra premiju od poraza zvezde 2-0 vi postenjacine krali titule za vreme juge dinamu i hajduku a i partizanu i ostalima smradovi siganjski ,

    0
    0
    Odgovori
    • Purgeru..budi kulturniji nije ti ovo Hrvatska..daj dokaze za te premije,ili si to negde cuo al ne mozes dokazati ko i tvoj predsednik hahahaha

      0
      0
      Odgovori
        • Krcun kao prvo nije osnovao Z ezdu,cak nije ni bio na toj prvoj skupstini..1000 puta vasa izgovorena laz nece preci u istinu..a vasa legenda Bobek je objasnio ko ste,ciji ste i odakle ste

          0
          0
        • Ali je Krcun kao i Rankovic bio za Zvezdu.Preusmerio je pare od kredita za izgradnju fabrike u Hrvatskoj za izgradnju stadiona Marakana,Rajko Mitic
          kako ti se vise svidja

          0
          0
        • Krcun je bio alfa i omega Zvezde i osnivač kluba za koji navijaš i to je istina, a sad ste do kraja usrali motku i možete da se polako pripremate za niži rang takmičenja. Imate cijelu sezonu ispred sebe. Ćao ligo.

          0
          0
      • Evo ja ću da ti dam dokaze gurbetu! Svuda u Evropi se nelikvidni klubovi koji su dužni preko 30-40M Evra kažnajvaju oduzimanjem određenog broja bodova, samo u Srbiji NE. Nigde ne postoji prolongiranje licenciranja prelaznog perioda mimo zakonskog okvira samo u Srbiji DA. Nigde se ne događa da desetine fudbalera i trenera tuže klub zbog neizmirenih obaveza, a on ne bude kažnjen od strane FS oduzimanjem bodova. Nigde u svetu se klub kome je račun bez prestanka u blokada 2 godine, a on lažno funkcioniše ne može provući bez debele finasijske kontrole od strane FS i države.Nigde u svetu ne postoji reprogram reprograma poreskih dugovanja bez ikakve zatezne kamate. Nigde u svetu fudbala ne postoji da pola lige propadne bukvlano poklanjajuću fudbalere jednom klubu samo da bi on parazitrao. Nigde u svetu fudbala ne postoji klub kome je godišnji budžet 10M, a on normalno funkcioniše iako ne prodaje igrače u godišnjoj vrednosti od 1-2M. Nigde u svetu fudbala ni jedan klub koji je u očajno finasijskoj situaciji ne uspeva da „nabavi“ 10M Evra (čitaj paruštine) za par dana, i pored duga od 50M svake godine ulazi utrku za titulu i remontuje ceo tim. Nigde u svetu fudbala ne postoji da sponzor svake godine povećava sponzorski ugovor, a sponzorisani klub ima sve gore i gore rezultate! Neće da se izvučete BRE! Ima konačno ko će vama bandi neopevanoj da dohaka pošto u ovoj državi niko ne želi i neće. Nameštanja utakmica su puke trivijalnosti kakve sportske zločine činite već gotovo 10 godina i vreme je da platite.

        0
        0
        Odgovori
        • Purgeru kao prvo,kad govoris o ciframa budzeta logicno je da imas i neki dokaz,zar ne? I ja kazem da je vas budzet 50 miliona..pa? A sto se tice dugova..kakp znate nase dugove a svoje neobjavljujete..sve sto si naveo za nas u vezi dugova…upravu si..al i vas je dug 15 miliona..znaci gde mi tu i vi..pa cak i u cetvrtu ligu..zato bolje cuti

          0
          0
        • MAGARČINO, pišeš gluposti. Kakav bre crni minus bodovi? Somino, da li slučajno znaš da Real ili Barselona duguju više stotina miliona evra? Ne duguju igračima, to je tačno… Ali zar je to bitno? Bitno je samo u tvom bolesnom i pomućenom umu!!! Ukoliko ne bi dugovali novac bankama, poveriocima, investicionim fondovima… shvati da bez tog novca u timu ne bi imali Mesija, Ronalda, Bejla, Suareza… Ne bi imali takve igrače u timu, ne bi imali takve preduslove da igraju LŠ, da zaradjuju desetine milione evra samo na osnovu zagarantovane zarade!!! Magarčino grobarska, mi ćemo se izvući, ali tvojoj bolesti NEMA LEKA!!!!

          0
          0
        • @Bogdan U nedostatku argumenata osuo si salvu psovki i uvreda, samo zato što si ostrašćen i što je rukovodstvo liliputanskog kluba uhvaćeno sa prstima u pekmezu. Sledi oduzimanje bodova za ovu sezonu zbog nameštanja utakmica (otprilike 30 bodova) i selidba u niži rang takmičenja. Uvrede ostavi za Terzića, Tončeva, Kokezu, Aboliranog i Mijailovića kad vas izbace u beton ligu iz UEFA:

          0
          0
        • DA barselona proda mesija, vratila bi sve dugove. Vi da prodate sve igrace iz svih kategorija ne bi zaradili 10 miliona, a kamoli vratili dug. Sve najgore vam zelim.

          0
          0
        • Odgovor za NSLD… Kao prvo dug Barselone i Reala je prelazi 500 miliona evra… Svako po toliko, a toliko ne vredi Mesi, tako da pišeš bez veze. Takodje ni Ronaldo ne vredi ni deset deo te sume, jer čovek ima preko 30 godina. Dakle, nekome se dozvoljava odlazak u minus, dozvoljava se igranje u LŠ pod tim uslovima, dozvoljava se funkcionisanje kluba kao da duga nema, dozvoljava se zarada igranjem u takmičenju bogatih. Namerno ga tako zovem, jer to nije i ne može biliti LŠ, jer kakav je šampion i čega je i kada bio šampion Liverpul, Valensija, Leverkuzen, Arsenal… da ne nabrajam dalje. To je takmičenje najboljih timova „lige 5“, a ostalih nekoliko timova popunjavaju mesta pošto se prethodno „izeliminišu u sezoni kupanja“. Neka Barselona rasproda tim i sve što treba uz to (naravno i Real, kao i svi ostali koji duguju), neka dodju na nulu.. Pa neka sa takvim timom igraju svoj šampionat, ligu bogatih i td… Tada bi i ovi siromašniji timovi sa ovih prostora (kojima je zabranjeno dugovanje) imali malo veće šanse da da budu konkurentni u evropskim takmičenjima. Ovako, nema šansi… Ronaldo vredi 150 miliona, ali to niko normalan neće da plati. Mesi takođe… Ne vredi on ni upola toliko… Cifra je namerno napumpana, da bi takvi somovi kao ti verovali u praznu priču kako ti timovi duguju, ali imaju pokriće u igračkom kadru. Ponavljam, neka dodju na nulu, pa bi tada videli stvarnu cenu pomenutih igrača. Kada bi UEFA zapretila obaveznim izmirenjem duga, cena bi bila VIŠESTRUKO manja. Kao što je nedavno objavljeno da se Zvezdi za Rajkovića nudi max 3 miliona evra,,, a jedan Oblak vredi 40 miliona… Hej 40 miliona za golmana ili onaj iz Ajntrahta kog je kupio PSŽ umesto Rajkovića… A cena duplo veća od Rajkove… Zvezdi „hića za pare“, pa je onda i cena mnogo, mnogo niža… Čista ucena!!!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter