0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Trenčin na gol od senzacije, Partizan ipak ide u Bukurešt (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.15 u 22:25

Odigrane su prve tri revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od ukupno osam koliko ih je planirano za sredu.

Najpre je Astana rezultatom 3:1 savladala Maribor i tako eliminisala rivala pošto je u prvom meču bilo 1:0 za Slovence. Nemanja Maksimović je odigrao prvih 45 minuta za tim iz Kazahstana.

Zagrebački Dinamo ipak nije dozvolio veliko iznenađenje pošto je nakon 1:1 iz prvog meča u revanšu u Luksemburgu savladao Floru sa laganih 3:0.

Iznenađenje je moglo da se desi u Bukureštu gde su se sastali domaća Steaua i slovački Trenčin. Nakon 2:0 za Bukureštane u prvom meču svi su očekivali lagan prolazak u narednu rundu rumunske ekipe, ali sa tim se nisu složili Slovaci.

Trenčin je već posle 21. minuta imao dva gola prednosti pošto su pogađali najpre Vesli, a potom i Matos, da bi se domaći probudili tek u drugom poluvremenu. Tačnije presudna su bila tri minuta u periodu od 57. do 60. kada je Muniru smanjio, a Gregori golom iz penala anulirao prednost Trenčina. Svojim drugim golom Vesli je u 84. minutu vratio neizvenost pošto je u tom momentu gostima bio potreban još jedan gol za plasman u narednu rundu, ali njega nije bilo što je bilo i za očekivati jer su Slovaci od 74. minuta igrali sa fudbalerom manje jer je isključen Milan Rundić.


(Izvor: Youtube/Keldeeo MT2)

Za ovaj meč vladalo je veliko interesovanje i u Srbiji pošto na pobednika u narednoj rundi ide naš šampion Partizan. Crno-beli će tako naredne nedelje gostovati u Bukureštu Steaui koja neće imati pomoć navijača zbog suspenzije iz prošle sezone.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kvalifikacije za Ligu šampiona, 2. kolo

Rezultati revanš utakmica:

Astana* – Maribor 3:1 (2:1) prvi meč 0:1
Fola – Dinamo Zagreb* 0:3 (0:2 )prvi meč (1:1)
Steaua* – Trenčin 2:3 (0:2) prvi meč (2:0)
Videoton – TNS prvi meč (1:0)
Rudar Pljevlja – Karabah prvi meč (0:0)
Leh – Sarajevo prvi meč (2:0)
Dandalk – BATE Borisov prvi meč (1:2)
Stjernan – Seltik prvi meč (0:2)

Odigrano u utorak:
Dila Gori – Partizan* 0:2
Pjunik – Molde* 1:0
Milsami* – Ludogorec 2:1
Helsinki* – Ventspils 1:0
Makabi Tel Aviv* – Hibernijans 5:1
Vardar – APOEL* 1:1
Linkoln – Mitjiland* 0:2
Žalgiris – Malme* 0:1
Kruzeders – Skenderbeg* 3:2

Zvezdicom su obeležni klubovi koji su pšrošli u treće kolo.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter