0
Košarka

DŽORDAN PROGOVORIO: Nisam želeo ovaj fijasko

Objavljeno: 22.07.15 u 18:31

Centar Los Anđeles Klipersa, Denadre Džordan nedavno je izazvao „opštu ludnicu“ na tržištu NBA lige.

Naime, ovaj košarkaš se obavezao na ugovor s Dalas Maveriksima. Trebalo je da potpiše saradnju, a onda je vlasniku Maveriksa, Marku Kjubanu, poručio da „ide na sastanak sa nekom devojkom“.

Od tada ga Kjbuan više nije čuo, a za to vreme Deandre 3000 se dogovorio da se ipak vrati u Kliperse sa kojima mu je istekao ugovor 1. jula ostavivši u čudu i upravu Dalasa, ali i milione navijača širom sveta.

– Ceo ovaj fijasko nije bila moja namera. Prvo sam želeo u Dalas, hteo sam promenu, veću ulogu i odgovornost, bio sam spreman za taj izazov. Ali, razmislio sam o svemu i shvatio da su Kliperse najbolja odluka za mene – rekao je Džordan.

Džordan je prošle sezone igrao najbolju košarku u karijeri prosečno beležeći rekordne borjke od 11,5 poena, 15,0 skokova i 2,2 blokade po meču.

– Zaista razmišljam da provedem celu karijeru u jednom timu. To mi je veoma važno. Ovde sam od 19. godine, prilično sam uspešan. Poznajem grad, navijače, navikao sam na Los Anđeles, sviđa mi se ovde-  rekao je momak koji se, očigledno, lako predomisli.

(youtube: The Players’ Tribune)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter