0
Domaći fudbal

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Ne razmišljam o Steaui

Objavljeno: 22.07.15 u 16:31

Jedan od najtalentovanijih igrača Partizana i Srbije, Andrija Živković poručio je da još uvek ne želi da razmišlja o duelu sa rumunskim šampionom, pošto je pre toga na programu meč sa Jagodinom u Superligi.

Fudbaleri Partizana uspešno su preskočili prvu prepreku na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona, pošto su savladali Dilu Gori u oba susreta. U Beogradu je „Parni valjak“ odneo minimalan trijumf od 1:0, a juče u revvanšu je u Gruziji slavio sa 0:2.

Naredni protivnik izabranicima Zorana Milinkovića u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje biće rumunski gigant, Steaua, ali Živković ne želi da misli o tom rivalu i da opterećuje glavu nepotrebno zbog obaveza u Superligi Srbije.

Ipak, mladi krilni napadač crno-belih priznaje da je zadovoljan trijumfom u Gruziji.

– Iako smo išli na pobedu, znali smo da nas čeka veoma težak meč. Dila je igrala otvorenije, što nam je odgovaralo i to smo iskoristili – rekao je Živković i dodao:

– Steaua? Polako, još uvek ne razmišljamo o njoj jer imamo utakmicu protiv Jagodine pre toga – izjavio je Živković Tanjugu.

On je naglasio da bi prednost njegovog tima protiv Steaue narednog utorka mogle da budu prazne tribine stadiona u Bukureštu zbog kazne UEFA.

– Prazan stadion u gostima je nešto što nam sigurno ide u prilog – podvukao je Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter