10
Domaći fudbal

ZLOUPOTREBA KARADŽIĆA: UEFA ne vodi istragu povodom meča na Vračaru!

Objavljeno: 21.07.15 u 20:12

Komesar za bezbednost u FS Srbije Milivoj Mirkov i predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić istakli su da će se UEFA „pozabaviti“ utakmicom odigranom u nedelju na Vračaru, što su potvrdile i Novosti, ali je danas u toku dana stigao demanti iz evropske „kuće fudbala“ koja je u izjavi za Blic istakla da se ta organizacija neće baviti duelom OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6).

– UEFA nije pokrenula nikakvu istragu, s tim da će pratiti sva dešavanja jer je iz Fudbalskog saveza Srbije nama najavljena istraga! Duel OFK Beograda i Zvezde je među pet utakmica na koje je bilo najviše uplata u kladionicama tokom nedelje, a to je odmah izazvalo sumnju. Naravno, ukoliko se dokažu bilo kakve nečasne radnje, klubovi će da snose žestoke sankcije – istakao je izvor Blica u UEFA.

U Blicu smatraju da je prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić pokušao da meč na Vračaru zloupotrebi u borbi za vlast u Savezu, te je plasirao neistinitu informaciju da će se UEFA „pozabaviti“ duelom OFK Beograd i Crvena zvezda. Zaključak je sledeći, evropska „kuća fudbala“ će stajati po strani i čekati rezultate, a na FS Srbije je da sporvede istragu i dokaže svoje sumnje da je na Vračaru u nedelju bilo nefudbalskih dešavanja.

0
0

10 Komentara

  1. Došao dan da svi zvezdini mediji nemaju o čemu da pišu. A ono malo što objave smeta njihovima i ciganima. Zemljo otvori se.

    0
    0
    Odgovori
  2. U blicu smatraju? Alo, novinari bavite se svojim poslom i izvestavajte sta se desava, a to sta vi smatrate to nikoga ne zanima, posto ste poznati kao jako objektivan list, koji bi prodao i majku rodjenu za neku korist. Vi i informer ste najvece novinarsko smece koje postoji.

    0
    0
    Odgovori
  3. ZLOUPOTREBA KARADZICA lepo naslov kaze …….. hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaahha

    Franjevci tisinaaaaaaaaaaaaaaaa

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter