0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Ne razmišljamo mnogo o Gabali već samo o našoj igri

Objavljeno: 21.07.15 u 14:04

Fudbaleri Čukaričkog u sredu, 22. jula u 10 časova kreću u Azerbejdžan, gde se dan kasnije sastaje od 18 časova po srednjeevropskom vremenu sa Gabalom u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Naša ekipa sa Banovog brda dolazi sa golom prednosti iz prvog susreta (1:0).

– Gabala će se sa Karabahom boriti za titulu šampiona u Azerjbedžanu. Mi imamo povoljan rezultat, ali nećemo misliti na njega jer ne želimo da to utiče na nas. Ponašaćemo se kao da od tog meča sve zavisi. Mislim da oni mogu da budu samo agresivniji, ali da neće menjati stil igre. Ipak, moram da budem iskren i da kažem da ne razmišljamo mnogo o njima sada već o nama, rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević na klupskoj konferenciji.

Dodao je da nema problem sa sastavom tima i da se vraćaju kapiten Igor Matić i Djordje Bašanović.

– Ceo roster imam na raspolaganju, pojasnio je šef stručnog štaba „Brđana“.

Fudbaler Andrija Pavlović, koji je sa tri pogodtka u prvom kolu Superlige protiv Vojvodine pokazao da je u dobroj formi ocenio je da prednost protiv Gabale ne daje pravo njegovoj ekipi da se opusti.

– Mi smo ekipa koja u svaki meč ulazi maksimalno. Pritom ovaj rezultat nam ne daje za pravo da se opustimo. Naša snaga je kolektiv, kolektivna igra i ako tako budemo igrali u Azerbejdžanu možemo da se nadamo prolazu. Meni je mnogo drago zbog tri gola i učiniću sve da do gola dođem i na meču u četvrtak, naveo je Pavlović.

On je izrazio uverenje da može da je moguće „pobeći“ Gabali ukoliko njihovim štoperima spuste visoke lopte.

– Mi kao klub rastemo iz dana u dan i nema razloga da strahujemo od bilo koga bez obzira na budžet i ligu iz koje rival dolazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter