25
Domaći fudbal

FOTO DANA: Originalna poruka Partizana upućena Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.15 u 19:38

Foto dana ne stiže nam sa sportskih borilišta, već sa sajta Fudbalskog kluba Partizan. Crno-beli su i u drugom meču bili bolji od Dile, ovoga puta sa 2:0 i plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nisu crno-beli propustili priliku da malo bocnu najljućeg rivala, ali ne zbog ranog ispadanja iz Evrope, već zbog nečeg drugog.

Foto: Printscreen Partizan.rs
Foto: Printscreen Partizan.rs

Rezultat od 0-2 je najopasniji… ali ne i ako se ostane ozbiljan do kraja – piše na početku Partizanovog izveštaja sa današnje utakmice u Goriju.

Nije teško pogoditi našta su mislili, na 2:0 za Romantičare na poluvremenu i ‘preokret’ za Zvezdu od 6:2.

S obzirom na to da je i minulih dana trajala prozivka između Vučelića i Terzića, verovatno će biti i nastavka.

Inače, Kokeza je danas rekao da je suđenje u prvom kolu SL bilo izuzetno i da očekuje da se tako i nastavi.

0
0

25 Komentara

  1. @realni-delija-pg, i sta ostade od takvog kluba danas? Sta imate od toga sto ste bili neko u evropi, sa naglaskom BILI? Ajde vise misu jedan pricas o davno proslom vremenu i poredis ga sa danasnjicom. Uradite makar i te „lose“ rezultate koje mi imamo godinama u evropi pa onda pricaj nesto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav Krcun i Miljanic. Ne lupajte gluposti ! Mi kada smo bili jaki u YU, pokazali smo tu jačinu u Evropi ! A vi ? „Dominantni “ u Srbiji, a pucaju vas šamrock, Tikve i ostala boranija, amateri, konobari itd…Tako da ti to ne pije vodu, pokrij se ušima i bolje ćuti kada već ne znaš šta da napišeš ! Naša dominacija u Yu je prikazana i u Evropi, osvojili smo je , pokorili i svet…igrali finala, polufinala..a vi ??? Ne možete časno bez Toleta da pobedite već 11 godina, kada date gol radujete se ko mala deca ! :))) Ja bih lično voleo da se svaki meč namesti, onako kako je to radio nk partizan sa Toletom zadnjih 10 godina ! Jel su MIljanic i Krcun kupili i Evropu ??? 😀 Ajde na spavanje..i sanjaj ušatog, ejdino to i možete ! Bilo bi dobro da uđete u LŠ, da se smejemo opet kada počnu da pršte PETARDE ( vaš zaštitni znak ) !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vlado, veliki Srbine i navijaču „najsrBskijeg“ kluba, prvo, u srpskom jeziku postoje slova š, đ, č, ć, ž čak i ako pišeš latinicom… I negacija se piše odvojeno od glagola, znači NE ZNAJU. Takođe postoje i znaci interpunkcije od kojih vidim da nisi upoznat za zapetom i tačkom.
    I na kraju, drago mi je što si sam pominjanje nekih klubova nazvao „opterećenošču“ sa tim klubom, jer je upravo navijači iste i Crvena Zvezda prvi spomenuli Partizan, kako na vandrednoj sednici tako i na komentarima na svim portalima gde se spominjala vest o očiglednom nameštanju meća protiv OFK-e, a isto kao što je prethodnih godina ista grupa češće davala komentare i obaveštenja vezana za Partizan nego što su davali iste vezane za nju. Hvala. pozdrav od navijača Čukaričkog 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ja sam oduševljena tvojim komentarom, toliko da po prvi put u životu i sama moram da prokomentarišem nešto, u ovom slucaju pohvalim tebe. Ne zbog sporta, jer nemam komentar na temu, vec zbog lekcije o pravopisu. Bravo!

      0
      0
      Odgovori
  4. KOJI SU TO PACENICI VECINU TITULA IM DAO KARADZIC A SAD SU OPTERECENI ZVEZDOM TO RADE LJUDI KOJI SU SLABIJI OD NEKOG PA NEZNAJU KAKO DA POBEDE

    KAKO STE JADNI DA VAM NIJE KARADZICA NE BI VAS BILO NIGDE NORMALNO JE DA BUDETE OPTERECENI SA BOLJIM OD SEBE

    0
    0
    Odgovori
    • A Vama vecinu titula doneo Krcun i Miljanic.
      Bolje se pokrij usima.
      Ako vas je Tole ovde krao. Zasto u evropi niste nista uradili za 20 godina?
      Najlakse druge optuzivati za svoj neuspeh.

      0
      0
      Odgovori
    • Koji ste vi likovi ,pa neverovatno.. za vas sport pocinje i zavrsava se samo godinama kad Partizan nesto osvoji.. Partizan je 3 puta ,i slovima TRI puta u citavoj istoriji prezimio u Evropi ,i vi se kao poredite sa klubom koji je bio svetski i evropski sampion. Pa zemljo otvori se..

      0
      0
      Odgovori
      • Bolje da navijate u fudbal,bar imate istoriju prije 30 tak godina su vam hrvati i crnogorci osvojili evropu,al jebi ga navijate sad u kosarci za tim koji ne postoji

        0
        0
        Odgovori
    • Kompleks evropskih takmičenja i titula godinama unazad… Toleee namestiooooooo i Keirat sada u dosluhu sa Boratooom!!! p.s. Da li je pre prejake Zvezde ispao neki Srpski klub iz prvog kola kvalifikacija!? :/ Nego, ideš u Surdulicu na gostovanje???

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter