17
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

DRAŽIĆ PROGOVORIO: Da li bi bilo medijskog linča i da smo izgubili 6:2 od nekog drugog!?

Objavljeno: 21.07.15 u 09:35

Fudbaler OFK Beograda Dejan Dražić tvrdi da se u javnosti pravi nešto čega nema nakon poraza od Crvene zvezde rezultatom 2:6. 

Ovakav ishod izazvao je lavinu u fudbalskoj javnosti, pošto je došlo do rata između “večitih“ rivala. Vučelić je ovakav ishod nazvao čistim kriminalom, dok je Terzić održao vanrednu konferenciju.

– U prvom poluvremenu smo pokazali ko smo i šta smo, da svima možemo da pariramo. Što se mene tiče, nemam čega da se stidim – rekao je Dražić uz napomenu da nema šta da doda na sumnjiv rezultat na Vračaru.

– Pravi se nešto čega nema. Niko tako nešto ne bi pričao da smo igrali, recimo, protiv Radničkog iz Niša. Nepotrebno prolazimo kroz medijski linč. Jednostavno, to je fudbal, u drugom poluvremenu smo pali posle velikih grešaka zbog mladosti i neiskustva – rekao je Dražić.

Podsetimo, UEFA je pokrenula i zvaničnu istragu ovog meča.

0
0

17 Komentara

  1. sve dok je Karadjic na celu parade Partizan ce biti prvak. Sest titula je doneo Partizanu. Secam se utakmice sa Olimpijom u Ljubljani i sramno sudjenje pokojnog Maksimovica. Dobio je pocasno mesto u klubu. Toliko o postenju Partizana

    0
    0
    Odgovori
  2. Baš si licemer!Partizan je koliko se sećam dobio 4:3 a ne 5:2!I svi smo rekli bruka ali sudija je učestvovao i pogurao Partizan!!Zvezda gubi 2:0 i Drazić ima u 47′ čistu šansu za 3:0 alo 3:0 i onda prime ne 3 za 3:2 ili 4:2 pa kazes pali,neiskusni,crveni karton već 6 alo 6 komada od raspale zvezde koju neki Kazakstanci razvale 7 dana ranije!!!!E to je razlika izmedju vas i nas moj LICEMERU!!

    0
    0
    Odgovori
    • Razlika izmedju nas i vas je par svetlosnih godina.. mi svetski i evropski prvaci a vi vecna NULA. Tri puta u citavoj istoriji ste prezimili u Evropi ,i ti nekom drzis predavanja o fudbalu ..pa strasno sta sve ova zemlja drzi. Ti kazahstanci imaju vise para nego CZ i PAR zajedno , i to je realnost srpskog sporta ,a gde vi da nekom pricate slepci jedni, ispadali ste od ameterskih ekipa sa budzetom od 600000.. i to im je najbolji igrac (inace konobar ) posao na godisnji pa nije ni igrao. A o vasem postenju je par knjiga napisano , zato pssssst..

      0
      0
      Odgovori
  3. koliko puta je partizan uzeo titulu a da nije uspeo da pobedi zvezdu??? Zaboravlja se utakmica partizan – smederevo 5:3… partizan je nevin i posten..nikad niko nije igrao za njih.. nikad sudija nije pomagao protiv novog pazara.. i partizan vojvodinu pobedjuje posteno zadnjih deset godina bez pomoci sudija

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li je šamaranje na poluvremenu bilo toliko strašno, da sada obraz prodaješ? Nije mi jasno zašto nesme niko od vas javno da kaže šta se desilo u svlačionici na poluvremenu!?

    0
    0
    Odgovori
  5. Shvata li neko da je lopta okrugla?? Svi ovi koji daju komentare o nekom namestanju nemaju pojma o fudbalu.i neprate sta se desava po Evropi.. Stvarno ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo. ali samo jedno znam..da se sirom Evrope desavaju svakodnevno preokreti..(onaj ko prati fudbal zna)..a Tole i kompanija koji su hteli da ugase Zvezdu sad pokusavaju zadnjim atomom da bace ljagu na one koji ga smenjuju …A mozda je i nasa reprezentacija sve namestala..Sve utakmice izgubise od autsajdera…jel neko razmisljao o tome??? ajde bre smesni ste.. Bolje se pozabavite mafijom u FSS.

    0
    0
    Odgovori
    • A ti znas da je lopta okrugla? Da li se u toj Evropi desava da jedan covek vodi dva tima? Da li se u Evropi desava da covek koji je bezao od zakona i bio u zatvoru, legalno preuzima funkcije i deli moralne pridike, a niko ne zna sta se desava sa njegovim postupkom, izgleda su moljci pojeli dokumentaciju. Posto si tako inteligentan, kako ne mozes da shvatis da ovo nije problem ni Partizana ni njegovih navijaca, jer imamo tim koji ce se prosetati do titule i Tvorzic je toga svestan. Ovo je vas proble jer Tvorza namesta, izdaje saopstenja, muti vodu i pravi skandale svestan da bez toga tesko moze i do pozicije koja vodi u Evropu. Vama prodaje maglu i prica bajke, vi gurate glavu u pesak i verujete. Na kraju kada razlika u odnosu na prvoplasiranog ode na dvocifrenu, onda pocinje pljuvanje po Toletu, sudijama… a vi frustrirani visegodisnjim podredjenim polozajem opet verujete i krivite sve osim vas. I to se sve desava sto je lopta okrugla kako si rekao i sto je razlika tolika da i sa 18 obezbedjenih bodova od Spartaka ofka i Radnika, Partizan ima toliko kvalitet u odnosu na vas da bez problema osvoji titulu.

      0
      0
      Odgovori
      • Mozda se ovo sto si nabrojao ne desava u Evropi ,ali u Partizanu svakako da. Godinama gledamo da predsednici pola lige sede u UO Partizana .. pa se tako desavalo da preds. Metalca drzi koferenciju za stampu Partizana. Isto tako ,da sada bivsi preds Partizana Djuric robija jer je ojadio pola Srbije , isto kao i aktuelni preds. koga nazivaju „Kralj stecaja“ Taj Terzic se verovatno ogradio pri nekom transferu ,mozda i namjestio neku tekmu ,ali on je mala maca koliko su ovi vasi zatvorili i opljackali firmi po Srbiji. Ali vas vise zanima stanje u Zvezdi ,negoo u Partizanu , sto je karakterna osobina svakog grobara !

        0
        0
        Odgovori
        • To sto je aktuelni predsednik kralj stecaja je problem drzave, a ne fudbalski. To sto je Djura hapsen, trebao je da bude hapsen i mnogo ranije. To da je Partizan imao klubove protiv kojih se nije mucio, kao Smederevo, Metalac ili nekada Zeta i to je tacno. I nemam nista protiv da se ispita ko je i sta tu radio. Ali vi za ocigledno namestenu utakmicu nama objasnjavate da je regularna, e to je sprdnja. Zadnjih osam godina Partizan dominira iz samo jednog razloga, jer ima najbolji tim. Da se ne vracam na titule u Piksijevo doba, kada je Tvorzic upravljao srpskim fudbalom i sta se tu desavalo. Ja samo kazem, zbog utakmice ofk-zvezda, neko mora dozivotno da bude izbacen iz fudbala, a neko mora i u zatvor. Jer nikada u istoriji ni za vreme Sajbera, ni Partizanove utakmice sa Smederevom i Metalcem nisu bile ovako glupo namestene i predvidjene da se pored bodova, pojedinci jos i obogate. Svi u Srbiji su znali ko ce pobediti, cak i napoluvremenu, jer nije niko lud, ali na ovaj nacin, to je sprdnja i smejanje u lice celoj drzavi.

          0
          0
        • Ne objasnjavamo mi vama da je utakmica regularna, jer to ne znamo ni mi ,a ni vi.. Objasnjavamo vam da ste vi zadnji koji mozete da drzite lekcije o moralu i postenju. Pa o Partizanovom postenju je nekoliko knjiga napisano ,cak je i Insajder sniman. A gle cuda ,pisci su bivsi igrac i trener Partizana ..nisu ni Terzic ni Covic . Posto je ovo po tebi najveca namestaljka svih vremena ( a unapred je stvorena prica da je posteno samo ako ofka pobedi ) reci mu u cemu je razlika izmedju utakmica. ; NP-PAR 2:0 pa 2:5 i OFK-CZ 2:0 pa 2:6 ???

          0
          0
      • To što je neko bio u zatvoru, ne znači da je veći lopov od nekih koji nisu bili u zatvoru.To može samo da znači da je neko namerno zatvarao oči, gledao kroz prste, gurao pod tepih… sve ono što neko godinama radi. Tu mislim na razne Zečeviće, Bjekoviće, Marjanoviće, Ćurkoviće, Djuriće, Vučeliće, Popoviće, Vlazure i naravno Karadžiće. Govoriš o Zvezdinih 18 bodova. Pa Partizan je imao 60 osvojenih bodova (10 svojih klubova, tj 20 „zatvorenih“ mečeva po sezoni). Naravno da si ti (i tebi slični) gurao glavu u pesak i lečio svoje komplekse iz prošlosti. Sada to pripisuješ Zvezdi… Da baš je tako!!! Nego vidi da li vam je HRT uslišio molbe za prenos današnje utakmice…

        0
        0
        Odgovori
  6. Pokazali ste vi u drugom poluvremenu ko ste i sta ste! Najvise ste razocarali bas ti i Cupic. Zasto cutite!? Budi musko i priznaj

    0
    0
    Odgovori
  7. Razumem ja Drazica. Ja koji nepodnosim Zvezdu, da je moj tim namestio mec protiv njih nebi ni zucnuo, jer bi razmisljao o svojoj karijeri, i drakonskim kaznama kad bi se pravio postenjacina. Tu je UEFA pa nek istrazi, ako se ispostavi da su namjestali sigurno ce biti kanjeni klubovi ali ne i svi igraci vec samo nekoliko pojedinaca za koje se ispostavi da su znali.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne bi bilo ni sada da ste izgubili casno i posteno.Vodis 2:0 na poluvremenu licis na nesto,a u drugom „ne mozes“da se sastavis.Daju ti smesne golove za Monti Pajtona nisu,a ti pricas kako si izgubio zbog mladosti i neiskustva.
    Bolje pricaj sta vam je Terza radio u svlacionici na poluvremenu,to nas zanima.
    Kad Marko Nikolic udje s pravom sudijama u svlacionicu zato sto je pokraden i izgoreo onda se digne takva kampanja kao da je nekog ubio.Kad Terzic udje u svlacionicu i preti igracima o tome niko ne sme da pisne.
    Dajte konacno jednom da stanemo u kraj ovim mutnim radnjama jer nam je fudbal u velikom blatu upravo zbog ovakvi „postenih“ kao sto je Terzic.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa daj malo se dozovite pameti!!! Pa ni dete ne bi tako namestilo mec!!! Da li je moguce da ste toliko glupi…Znaci ne verujem!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter