7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOGDAN PLANIĆ: Nisam namerno oborio Vijeiru!

Objavljeno: 21.07.15 u 21:33

Kapiten OFK Beograda, Bogdan Planić demantovao je glasine da je namerno skrivio penal protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde.

Defanzivac „romantičara“ je u razgovoru za Novosti istakao da ne razume medijski linč koji se poslednja dva dana vodi protiv saigrača i njega.

– Sramota je kakav se medijski linč vrši prema meni i OFK Beogradu, šta se sve piše po forumima, društvenim mrežama, a od svega toga tačno je samo da smo izgubili 2:6, da sam skrivio penal i zaradio isključenje – počeo je priču Bogdan Planić i nastavio:

– Bio sam prošle jeseni član Zvezde, ljudi kod nas vole da povezuju stvari iako nemaju pojma o mnogo čemu. U sportu su bar neke stvari proste: greške su sastavni deo igre, napravili smo ih mnogo u nastavku i izgubili. Nije prvi penal koji sam napravio u karijeri, a ni poslednji. Ali, kad se to dogodi protiv Zvezde i Partizana, onda se oni karakterišu kao namera, dok je protiv Radničkog iz Niša to sastavni deo igre. A nikome nije bilo teže kod penala nego meni jer sam zaradio isključenje.

Bogdan Planić je potom opisao situaciju kod penala, posle kog je Crvena zvezda povela sa 3:2.

Ješić je pogrešno vratio loptu, pokušao sam da je stignem i izbacim, ali je Vijeira bio brži. Kad je došlo do kontakta, kad je on pao, a sudija se oglasio, znao sam da ću morati napolje jer sam već imao žuti karton. Svi pričaju o mojoj reakciji, ali je ona usledila zbog dva razloga. Prvo, bilo mi je mnogo krivo što sam baš ja skrivio penal jer sam znao da će se dići kuka i motika. Drugo, kad sam se podigao, video sam samo crveni karton! Da sam dobio direktno isključenje, pauzirao bih više od jednog meča, što bi tek bila katastrofa – rekao je Planić.

0
0

7 Komentara

  1. Ovi grobari su toliko iskompleksirani da nije zdravo,razmisljaj te vi o vama,sad ti znas ko je uso u svlacionicu i udario koga,imas li dokaza?Ima ko sa tim da se bavi,ako je neregularno dokazaće se,a do tad ti uzmi i citaj mateusovu knjigu,pa onda dođi da komentarises vrano jedna!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si bio u svlacionici pa znas da je popio samar. Sram te bilo. Loptu u zivotu nisi sutnuo a pljujrs decka koji se trudi i bori da bude sto bolji. Sram te bilo ponovo.razmisli pre nego sto lupis nesto

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota je medijski linč… A nije sramota prodaja… Nije ni sramota što si gosn kapitenu popio šamarčinu u svlačionici, a sada na sva usta braniš onog ko ti je istu zalepio… Kapiten zečijeg srca…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter