0
Evropske lige

ŽOZE MURINJO: Salah i Filipe Luiz su prekobrojni u Čelsiju

Objavljeno: 20.07.15 u 09:51

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, potvrdio je da Filipe Luiz i Mohamed Salah imaju blagoslov kluba za trajan odlazak sa „Stamford Bridža“.

Brazilski internacionalac pridružio se „Plavcima“ prošle godine, pošto je iz Atletiko Madrida stigao za sumu od 22,7 miliona evra. Međutim, po svoj prilici ovom igraču „smeška“ se povratak na „Vinsente Kalderon“ pošto njegova epizoda u Engleskoj nije donela željeni rezultat.

Uprkos činjenici da Murinjo ne računa na ovog defanzivca, on je kazao da će Filipe Luiz biti prodat „isključivo po pravoj ceni“.

Za to vreme, Mohamed Salah koji je sezonu proveo u dresu Fiorentine za koju je briljirao u Seriji A, našao se u velikom problemu pošto je odbio priliku da ostane u Firenci, a kod Žozea Murinja ne samo da nije u primarnom planu, već ga nema ni na mapi.

Salah se sada navodno našao na meti Rome a ono što deluje izvesno – njegova budućnost ne postoji na „Stamford Bridžu„.

– Ako ga Fiorentina ili bilo koji drugi klub želi, onda moraju da plate i biće im dozvoljeno da sa njim razgovaraju oko ugovora – rekao je Murinjo.

– Posle toga ćemo i mi izaći na tržište i videti šta se dešava i nudi – poručio je menadžer Čelsija.

– Ja Salahovu budućnost ne vidim na „Stamfordu“ već na nekom drugom mestu. Da li će to biti kroz pozajmicu ili kroz ponudu koju ćemo biti srećni da prihvatimo. U ovom trenutku Azar i VIlijan, Traore, Moze i Kvadrado, to su igrači na koje računam za tu poziciju. Bolje je ne gomilati previše fudbalera – poručio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter