1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Vojvodina dobra uprkos ubedljivom porazu

Objavljeno: 20.07.15 u 09:31

Fudbaleri Čukaričkog demolirali su novosadsku Vojvodinu u prvom kolu Superlige Srbije, pošto su u nedelju na stadionu „Karađorđe“ slavili sa više nego ubedljivih 4:0.

Šef stručnog štaba ekipe sa Banovog brda Vladan Milojević rekao je nakon meča da se zbog kvalifikacionih utakmica za Ligu Evrope vidi umor na igračima obe ekipe i da je bez obzira na rezultat i ubedljiv poraz i Vojvodina pružila dobru partiju.

– Obe ekipe su u četvrtak odigrale teške utakmice. Iskreno pokušao sam da izrotiram ekipu i ubacim sveže igrače. Da odmorim Pijasentina, ubacio sam Rađenovica, rotirao Regana, Mandića… Mislim da sam negde sa tim rotacijama i pogodio. Imam veliki fond igrača i nemam problem bilo kog da ubacim u igru – kazao je Milojević i dodao:

– Očekivali smo Vojvodinu na ovakav način, ovako su igrali i protiv Mađara. Kroz posed lopte i visokim bekovima gore, a mi smo pokušali negde da skratimo te prostore i da čekamo našu priliku. Prvi i treći gol su iz došli iz njihove greške, a to je mnogo za jednu takvu utakmicu. Sticaj okolnosti da je rezultat tu gde jeste – naveo je Milojević.

Kako je dodao, bez obzira ne sve viđeno i na visok poraz, Vojvdoina je pružila dobru partiju, kao i fer i korektnu igru, ne čemu je čestitao protivniku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter