0
Evrokupovi

RAHIM STERLING: Siti će dominirati u LŠ i PL

Objavljeno: 20.07.15 u 08:34

Ofanzivac Mančester sitija, Rahim Sterling (20) uveren je da njegov novi klub poseduje potreban kvalitet da uspostavi vladavinu i u Premijer ligi, ali i u Ligi šampiona.

Kao što je dobro poznato, Sterling je nedavno pojačao ekipu sa „Etihada“ pošto je stigao u ovaj klub iz Liverpula za sumu od 70 mliona evra. On je kazao da se već sada raduje što će moći da igra sa fudbalerima poput Jaje Turea ili Serhija Aguera.

Najskuplje pojačanje u istoriji Mančester sitija čeka svoju priliku za debi koja bi mogla da se dogodi već u utakmici sa Romom u Melburnu, u utorak.

– Želeo sam da dođem u ovaj klub zbog pravca u kojem se kreće u poslednjih nekoliko godina. A u poslednjih nekoliko godina ovaj klub je prešao dugačak put – kazao je Sterling.

– Mančester siti deluje kao tim koji napreduje i koji je željan dominacije i u engleskom fudbalu, ali i dominacije u evropskim okvirima i Ligi šampiona – smatra ovaj 20-godišnji momak.

– Liga šampiona je uvek pravo takmičenje u koje treba biti umešan. Kao mladi igrač želiš da se oprobaš u najjačoj konkurenciji, sa najboljim igračima – naglašava reprezentativac Engleske.

– To je takmičenje koje ti daje priliku da pokažeš svoj kvalitet na najvećoj pozornici. Mančester siti je sjajan tim, poseduje kvalitetne igrače poput Serhia Aguera, Davida Silve ili Jaje Turea. Igrati sa njima znači da samo možeš da postaneš bolji – smatra Sterling.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter