0
Evropske lige

POVIŠICA: Teo Volkot u pregovorima sa Arsenalom oko novog ugovora

Objavljeno: 20.07.15 u 09:09

Reprezentativac Engleske i krilni napadač Arsenala, Teo Volkot, ne negira da je zatražio povišicu u timu sa „Emirata“.

Ovaj fudbaler spreman je da se, parafom na novom ugovoru, obaveže na dalju saradnju klubu iz severnog londona. Uprkos činjenici da Volkot ističe da je srećan jer su razgovori oko produžetka saradnje počeli, on dodaje da neće žuriti kada je reč o stavljanju potpisa na novi ugovor.

Sjajni 26-godišnji fudbaler pristao je 2013. godine da potpiše ugovor sa klubom koji mu je doneo platu od oko 130.000 evra nedeljno i garantovao ostanak u klubu 12 meseci duže u odnosu na dotadašnji ugovor.

Pred start nove sezone, Teo Volkot je seo ponovo za pregovarački sto sa čelnicima svog kluba.

– Moj menadžer je već razgovarao sa klubom. Ja uživam igrajući za Arsenal, tako da sam pustio njemu da završi sve te stvari, a ja ću biti skoncetrisan na dešavanja na terenu – rekao je Volkot.

– Ako do dogovora dođe, došlo je. Mi ćemo se truditi da igramo mečeve i pobeđujempo i videćemo šta će se dogoditi po tom pitanju. Ipak, ja sam uveren da će sve biti gotovo uskoro – smatra ovaj fudbaler.

– Ja zaista nimalo ne učestvujem u svemu tome. Niko ne želi da se zadržava na tim stvarima, jednostavno je: ako do dogovora dođe, došlo je, baš kao što sam rekao – ponavlja Volkot.

– Ne želim da me cela ta priča omete i onemogući mi da budem fokusiran na obaveze u predstojećoj sezoni. Želim da igram kvalitetno za Arsenal – naglašava Volkot.

Ovaj fudbaler u prethodne dve sezone imao je problema sa povredama, odigrao je tek 27 utakmica u Premijer ligi zbog problema sa ligamentima kolena koje je zaradio u ranoj fazi 2014. godine.

Ipak, sve to je za Volkota sada deo prošlosti i on naglašava da je spreman da zaigra na najvišem nivou ponovo.

– Nisam želeo da se završi prošla sezona pošto je bila prilično frustrirajuća za mene. Kada ste odsutni tako dugačak period, teško je vratiti se i ustaliti se u timu koji je i bez vas pobeđivao – napominje reprezentativac Engleske.

– Sada, prvi put u poslednje dve godine, zdrav sam na pripremama, želim da radim najbolje moguće i ostanem fit. Sve to mi stvara dodatno uzbuđenje na ličnom nivou i uveren sam da Arsenal ima snagu da dogura daleko – podvukao je Volkot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter