3
Domaći fudbal

PARTIZAN U GRUZIJI: Milinković pravi jednu izmenu u odnosu na meč u Beogradu?

Objavljeno: 20.07.15 u 20:55

Fudbaleri Partizana u utorak od 14.30 (16.30 po gruzijskom vremenu) igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dila Gorija, a trener crno-belih će napraviti jednu izmenu u odnosu na susret u Beogradu.

„Parni valjak“ je u Beogradu slavio 1:0 pogotkom Babovića iz slobodnog udarca. Četa Zorana Milinkovića je dominirala tokom celog meča,ali nije pronalazila put kroz „bunker“ Gruzina. U Goriju će situacija biti sasvim drugačija, pošto se očekuje da domaćin od prvog minuta napadne i pokuša da anulira minus iz srpske prestonice. To bi napadačima Partizana moglo da ostavi dovoljno prostora za brze kontranapade, te će Zoran Milinković izvršiti jednu izmenu.

Naime, na levom boku će umesto Nikole Ninkovića igrati „zlatni orlić“ Andrija Živković koji je imao sjajnu rolu protiv Metalca. Ubacivanjem Živkovića, Partizan bi dobio na brzini i time bio opasniji iz kontranapada. Tako se očekuje da crno-beli prtotiv Dila Gorija izađu u sastavu 4-5-1:

Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Ćirković, Petrović – Jevtović – Brašanac, Babović, Oumaru, A. Živković – Božinov.

Danas je na relaciji Partizan – Crvena zvezda izbio „rat“, a povod je sumnjiva utakmica koju je „večiti rival“ crno-belih igrao sa OFK Beogradom.

0
0

3 Komentara

  1. Mislim da i Ninkovic zasluzuje mesto u timu,i ne slazem se s tobom da Babovic treba sedeti na klupi.Vrhunski je to igrac i veliki tehnicar.U svakoj akciji za gol on ucestvuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Grobari pripremajmo se za Ligu Sampiona a u nasoj ligi bolje i da neigramo nek Terzic resi sve utakmice i dobije pare u kladionicama a u Evropi gubi zvezda od indijanaca…

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedina izmena koju treba da napravi je da tatin sin Babonja sedi na klupi i to duzi perio.To ce da nam unapredi igru bar za dva koplja.Bez njega smo mnogo brzi i opasniji i imamo 11 igraca.
    Sa Babonjom imamo igraca manje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter