14
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

OGLASIO SE VLASNIK SUMNJIVOG TIKETA: ‘Iz keca u dvojku’ odigrao sam iz šale! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.15 u 12:57

Na adresu redakcije portala HotSport.rs stigao je i demanti vlasnika tiketa OFK Beograd – Crvena zvezda 1-2 da je u pitanju dojava.

Ovaj momak poslao je i fotografije kao dokaz da je u pitanju čista slučajnost i igra pošto nije singlovao taj meč, a uplata je bila svega 25 dinara.

– Povodom velike prašine koju je izazvao moj tiket koji sam slikao na Vračaru, imam potrebu da se javno oglasim zbog jedine ljubavi Crvene Zvezde i demantujem da je reč o dojavi iz kluba. Tiket sam iz šale slikao na poluvremenu i poslao nekolicini dobrih drugova čisto da bismo se šalili malo ni sluteći da će kasnije doći do ovoga. Neko od njih je postovao u nekom komentaru i tako izazvao pravu buru. Moram još da naglasim da to nije bio singl meč vec dubl tiket u kome sam ubacio i čileanski par Espanjola-Palestino koji je isto ispostaviće se prošao. Jedino što mogu da kažem je da ove prelaze stalno igram i da mi je ovo drugi put ove nedelje da sam pogodio dva u glavu. Tako da je sve ovo bila slučajnost. Na tiketu se vidi da je bio presavijen i da je autentičan.

PS: Uplata na tiketu je bila 25 dinara…  

Tiket 2

Tiket 1

0
0

14 Komentara

  1. Kako ste smesni , nisu ovde uplacivani tiketi sa velikom svotom, to je Singapur i Azija u globalu, ovi nasii nemaju ni za leba a ne za 100.000 dolara da uplate. To je Terza uplacivao preko Singapurćana, zna se kako se to radi, nije mu prvi put.
    Banda lopovska. UEFA ce to da sredi, samo polako. ONI NE PRASTAJU!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. hahahaha al si ti smešan ahahhahaah ko fol samo tvoj listic a gde su oni od 7+ i 1u2 solo ti si komedija tebi sad nebi isplatio to nikako

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter