16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALARMI POPALJENI: Terzić drži vanrednu konferenciju, Božović nije došao na trening!

Objavljeno: 20.07.15 u 10:45

Samo dan nakon sumnjive pobede Crvene zvezde nad ekipom OFK Beograda rezultatom 6:2, situacija i u ovako vrelom Beogradu preti da proključa.

Kako prenose srpski mediji, jutros u 10:00 sati na stadionu „Rajko Mitić“ u zakazanom terminu za trening nije se pojavio trener Miodrag Božović.

Izostanak novog trenera možda sam po sebi ne bi bio čudan, da ovaj stručnjak juče nije zaradio crveni karton iz do sada još neutvrđenih okolnosti, pri vođstvu njegovih rivala od 2:0.

Uz sve to, crveno-beli su po njegovom isključenju nekim čudom napravili kompletan preokret i pobedili sa 6:2, a FSS je odmah reagovao i najavio detaljnu istragu u kojoj očekuju pomoć čak i od UEFA i interpola.

Zbog svega toga trenutno je na stadionu „Rajko Mitić“ velika gužva, a generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je vandredno obraćanje javnosti za 13:00 časova povodom sumnjive pobede njegovog tima.

Kako se saznaje nezvanično iz izvora bliskih Zvezdi, trener Božović se „ukočio“ pa zbog navodnih bolova u leđima nije moga da dođe na trening.

0
0

16 Komentara

  1. mesar mnogo jedes govnjivog mesa,zato idi operi usta i ti mosad,ako ne znas pitaj komersara za odredjivanje sudija,pa ces videti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Terziću, kako to Partizan osvaja nameštene titule, ako je Zvezda u derbijima bila bez pobede 4,5 godine, ako je za osam godina (16 derbija) dala samo devet golova u derbijima, a pri tom izvela šest penala – Partizan nijedan. Kako to da tako velika Zvezda u poslednjih 12 utakmica u kvalifikacijama za Ligu UEFA ima samo jednu pobedu i to protiv „evropskog velikana“ IBV Vestmaneje? Da li je Zvezda i u evropskim kupovima u senci Partizana zato što je rival privilegovan od strane UEFA?

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa čovek je video da u klubu i netreba trener, jer u Gospodar Vučićevoj gospodar je bio Vučić ,,poštenjačina,, čestitamo gospodaru.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kome ovaj drži vanrednu konferenciju. Šta će ovom narodu tvoje saopštenje .Gospodine Terziću ako sami neznate ko ste i kakva ste osoba pitajte narod .Narod zna a i ONAJ pošteni što vam to sve dozvolio .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter