2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEMA PROBLEM: Šilb ide u omraženi klub Zvezdinih navijača

Objavljeno: 19.07.15 u 00:11

Nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde mogao bi da postane jedan od najomraženijih košarkaša Delijama ukoliko se nagađanja u vezi sa njegovim novim klubovima ispostave kao tačna.

Naime, kako psajt Sportando prenosi pisanje novinara BeBasketa sada već bivši igrač Pariza karijeru bi trebalo da nastavi u redovima turskog Galatasaraja.

Podsećamo da je Šilb pre dva leta u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, ali je već posle pola sezone dobio otkaz odnosno klub je sa njim sporazumno raskinuo saradnju.

Za kratko vreme Amerikanac je pridobio simpatije navijača, a kako će oni reagovati posle najnovije vesti tek ćemo da vidimo. Poznato je da je klub iz Istanbula najomraženiji kada su u pitanju pristalice kluba sa Malog Kalemegdana zbog dobro poznatog događaja koji se zbio krajem prošle godine u Turskoj kada je smrtno stradao Marko Ivković.

Pogledajte i kako je Marko Tejić vodio srpske juniore do finala Evropskog prvenstva, a saznajte koji je to još klub pored Fenerbahčea zainteresovan za Nikolu Kalinića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter