11
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

FOTOGALERIJA SA VRAČARA: Žega, (ne)ozbiljnost, osam komada i jedna svetla tačka gradskog derbija! (FOTO)

Objavljeno: 19.07.15 u 19:55

Crvena zvezda je sa 6:2 slavila na gostovanju OFK Beogradu, u meču prvog kola Superlige Srbije, igranog na stadionu Oblića, na Vračaru.

Od 0:2 za Romantičare, isključenja stratega gostiju, pomalo čudne reakcije domaćeg trenera, crvenog kartona, furiozna tri gola crveno-belih na početku drugog poluvremena, brz četvrti, pa još dva za svaki slučaj… O ovom meču se se pričati mnogo više nego što je to već i bio slučaj u iščekivanju istog…

A kako je to izgledalo kroz objektiv našeg fotoreportera, uverite se i sami:

Najsvetlija tačka ‘gradskog derbija’ je upravo ova fotografija:

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Nije potrebno objašnjavati zašto, a pitamo se kako je klincu objašnjeno kako je moguće da se dešava sve ono što se dešavalo na terenu?

Duga je to priča… I nije za decu…

0
0

11 Komentara

  1. niko juce nije komentarisao prvih 20 min Metalca.Dusebriznici ne brinite, Zvezda je napravila ozbiljan tim i osvaja titulu.

    0
    0
    Odgovori
  2. jebo te izgleda zvezda treba da izgubi svaku utakmicu da bi svi ostali bili zadovoljni.mada i kad gubi i tad im smeta,manite se ljudi gledajte i volite svoje klubove ,ostavite se tolike mrznje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa dali ima vece sramote od OVE , kakav crni Hajduk iz Kule, pa ovakvo ocigledno namestanje se nije desilo u istoriji fudbalske igre. Pa zar mora da se okrene pet telefonskih brojeva od poznatih ljudi, politicara i ostalih da bi se dobio osrednji OFK Beograd, trebe da je sve navijace sram i stid!! To je ono Terzicevo, garantovano smo sampioni, e garantovano necete biti. Kokeza , stidi se , sram te bilo i tebe i sve u klubu. Idite sto pre da vas negledamo, ispaliste iz evrope i niste nizasta a ne da vodite bilo koji klub. SRAMOTA STE ZA FUDBAL, TI TERZIC I EKIPA< VASA JE CETVRTA LIGA< FINANSIJSKI OPPRAVAK PA OTPOCETKA…….

    0
    0
    Odgovori
  4. Srbijo stigla si na dno. Ovi krimosi iz zvezde su se nasmejali u brk UEF-i,FSS,narodu. Svi Mi treba da sada verujemo da zvezda koja u prvom poluvremenu nemože da se sastavi sa loptom u drugom da 5.golova za 10.minuta pa posle toga opet do kraja nemože da da gol. Svi mi treba da verujemo da M,bođ može da da gol iako niko od ofkovaca nije ni mrdnuo. Moj Vučiću izađi sutra i pričaj nam o pravdi. Ako aktere ove krađe ne staviš na poligraf nemoj se više nikada javljati. Pljunuli su u lice i pravosuđu i policiji. Koga Vi sutra od sramote smete uhapsiti ako se ovi provuku. Ovo je sramota.

    0
    0
    Odgovori
  5. HS je jedan od retkih portala koji sme da izbaci objektivnu vest ili komentar ovaj performans na Vracaru je dakle dno nema dalje

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako Vas nije sramota da ovako pisete, zasto tako niste pisali o Dzombi i Hajduku iz Kule, preokretima Partizana prosle godine autogolovima u finisu ili cinjenici ko vodi Metalac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter