4
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

ĆALOV: Zvezda mora uvek da veruje u preokret

Objavljeno: 19.07.15 u 20:17

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Voja Ćalov rekao je da je zadovoljan izdanjem ekipe u drugom poluvremenu i pobedom nad OFK Beogradom (6:2), na startu Superlige Srbije.

– S obzirom na teško vreme i okolnosti, možemo da budemo zadovoljni kako je ekipa izgledala. Igrači su se na poluvremenu digli, Zvezda mora uvek da veruje u preokret, rekao je Ćalov posle utakmice, prenosi Tanjug.

On je istakao da je zbog nesnosne vrućine „bilo teško i za gledanje, a kamoli za igranje“.

– Ne možemo da očekujemo da pobedimo lako u prvom kolu. Nezadovoljni smo igrom u prvom delu, odbrana ne sme onako lako da prima golove, upozorio je Ćalov.

On je prokomentarisao crveni karton koji je dobio šef stručnog štaba Zvezde Miodrag Božović u finišu prvog poluvremena.

– Imao je primedbe na drugi gol. Smatramo da je bio ofsajd, zaključio je Ćalov.

Pomoćni trener OFK Beograda Goran Lazarević izjavio je da njegovi mladi igrači nisu imali snage u drugom poluvremenu.

– Dobro prvo poluvreme, kontrolisali smo dešavanja, ali je usledio neshvatljiv pad u nastavku. Zasluženom porazu dodatno je kumovao crveni karton Planiću. Totalno smo podbacili, ne osećamo se prijatno i utisak je mučan, rekao je Lazarević.

0
0

4 Komentara

  1. Narode moj gledaj te košarku, odbojku, vaterpolo, … mante se fudbala i trošenja novca na sve te bitange. fudbal je i onako u Srbiji umro još davnih devedesetih. koga više to zanima?

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno , Zvezda mora uvek da razmislja kako da namesta utakmice jer ih normalnim putem nemogu dobiti, jednostavno nema kvaliteta. A ti pomocni , pokri se usima i cuti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma koga ti zaje bavaš?! Zvezda uvijek mora da vjeruje u namještene utakmice! Ovo je jedan od najvećih skandala u našem fudbalu u posljednih nekoliko godina! Da ima moralnih ljudi u OFK Beogradu uzeli bi jednu g..njavu motku i ovog nabeđenog trenera istjerali iz svog kluba! Ne mogu da vjerujem šta se radi u našem fudbalu!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije mi jasno kako svi brzo zaboravljate!!!! Pa da vas podsetim!!!
      Prvo kolo 2014/2015, Partizan-Vozdovac 3:2! E moji grobari, kakvi ste vi shupljoglavci! A mi ostali n8smo mnogo bolji kad smo dozvolili da nam oloshi vode fudbal!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter