0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

POMILOVANJE: Mesi i Nejmar propuštaju start priprema Barselone

Objavljeno: 18.07.15 u 10:06

Čelnici Barselone odlučili su da dvojica napadača, Lionel Mesi i Nejmar, propuste počtak priprema ovog kluba i predstojeću američku turneju.

Rukovodstvo katalonskog giganta je ovakvu odluku donelo kako bi odmorilo ovu dvojicu igrača posle njihovog učešća na Kopa Amerika.

Barsa je prošle sezone osvojila tripliu krunu, a veliki broj prvotimaca nije imao nimalo vremena za odmor. Barsini Južnoamerikanci su se odmah zaputili na Kopa Ameriku i sada će zbog toga dobiti produženi odmor.

Finalisti Kope Lionel Mesi i Havijer Maskerano takođe su dobili produženi odmor, kao i osvajač trofeja Klaudio Bravo. Sa priprema će odsustvovati i Brazilci Dani Alves i Nejmar koji se nisu proslavili na Prvenstvu Južne Amerike pošto su ipsali od Paragvaja.

U njihovom odsustvu priliku da prezentuju znanje imaće Munir, Alen Halilović i Sandro, a na pripreme putuju i Aleš Vidal i novajlija Arda Turan koji neće moći da igraju u prvom delu sezone. U SAD će otputovati i Pedro, ali bi mogao brzo da se vrati ukoliko bude prodat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter