7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODRŽANA SKUPŠTINA CRVENE ZVEZDE: Koliki je dug crveno-belih?

Objavljeno: 18.07.15 u 14:41

Sednica Skupštine Crvene zvezde koja je bila zakazana 2. jula je održana danas pred 75 prisutnih od ukupno 146 delegata

Najvažniji podatak je izneo zamenik generalnog sekretara kluba Stefan Pantović koji je otkrio da je dug crveno-belih 41.143.000 evra.

– Na dan 1.6.2015. godine neto dug Zvezde iznosi 41.143.000 evra. Projektovano je da do kraja ove godine dugujemo 39 miliona evra, ali ja verujem da će biti i manje – naglasio je Pantović i dodao:

– Ove godine nismo imali priliv od učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u 2014. godini smo ostvarili sedam puta manji prihod u odnosu na 2013. godinu. Naš rashod iznosi 17.7 miliona evra, od toga 40 procenata ide u obračunske kategorije i one kategorije na koje ne možemo da utičemo. Sledeće godine možemo da ostvarimo prihode, pre svega zbog otpisa dugova prema bankama – tvrdi Pantović. 

Podsetimo, na ovoj Skupštini, Zvezdan Terzić je garantovao titulu u JSL. 

0
0

7 Komentara

    • Plakaće ti porodica, familija, komšije i svi ostali zbog para koje ova gov*a kradu… Kada bude trebalo za lekove i račune, a ti idi u rupu i traži da ti daju…

      0
      0
      Odgovori
      • pretpostavljam a si ti sa tvojima plakao za lekove i racune na lavoru zadnjih dvadeset godina jer su Marjanovic Mirko,Dacic Ivica,Tadic Boris sipali drzavne pare u partizan.Ili si isao u Zemunelo?

        0
        0
        Odgovori
  1. Sloboda medija… Da li je moguće da ni jedan novinar bilo kog medija ne sme da pita odakle 15 miliona eur za 2-3 meseca?

    0
    0
    Odgovori
    • haha odakle bre grobari sada 15 miliona? Dug bio 51-52 miliona,gasprom dao 4.5 za prvu godinu plus dao jos milion. Ne znam zasto mislite da je to to od sponzora? Zasto mislite da Telekom na primer ciji logo imate na dresovima daje samo vama ? Jel Lazic oprostio dugove sve Zvezdi? Sta ste se raskokodakali kao da ste svi revizori iz Deloit-a ? Gledajte vase izvestaje kojih nigde nema

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter