10
Evrokupovi

MIODRAG BELODEDIĆ: Steaua je apsolutni favorit protiv Partizana!

Objavljeno: 18.07.15 u 16:05

Legenda rumunskog fudbala, Steaue i Crvene zvezde Miodrag Belodedić u razgovoru za Alo je istakao da je tim iz Bukurešta favorit u mogućem dvomeču sa Partizanom.

Steaua se nalazi u nezavidnom položaju, gazda Điđi Bekali je uhapšen, vojska je klubu oduzela grb, ali to najtrofejniji rumunski klub nije slomilo i domogao se titule prvaka. Sada je cilj Liga šampiona, a legendarni defanzivac tamošnje „Zvezde“ je istakao da Partizan neće imati šanse za plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Bez obzira na sve probleme koje je prošla i sa državom i sa hapšenjem gazde Bekalija, Steaua je i dalje stabilniji klub od Partizana. Bez premca je najbolji tim Rumunije, iako nije dobro startovao ove sezone. Izgubili su Superkup i remijem počeli prvenstvo, ali su protiv Trenčina igrali dobro. Ekipa ima mnogo više iskustva u Evropi i mislim da bi trebalo da prođe Partizan, ako se sastane sa njima – rekao je Belodedić za Alo.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, sa kojom je osvojio Ligu šampiona, osvrnuo se i na igrače koji su nosioci tima iz Bukurešta.

Pap, Tamaš i Varela su igrači zadnje linije koji su veoma iskusni i prekaljeni. Nisu mnogo brzi, stariji su, ali umeju da se postave i da odigraju na iskustvo. Imaju dosta evropskih utakmica u svojim nogama. Doveli su i Tadea iz Kluža kao rešenje za napad, ali videćemo kako će se on pokazati. Iskusan je i dao je dosta golova u rumunskom prvenstvu.

Olakšavajuća okolnost za Partizan u eventualnom duelu protiv prvaka Rumunije jeste da je rumunski klub kažnjen sa dva meča igranja pred praznim tribinama zbog prošlogodišnjeg rasističkog ispada navijača na utakmici protiv Dinama iz Kijeva.

0
0

10 Komentara

  1. Kakav lik.Steaua nije daleko od toga da se diskvalifikuje iz Evropskih takmicenja isto sto je bilo sa Zvezdom.I Steaua je klub koji ce najverovatnije odustati od LS.Drug koji zivi u Slovackoj kaze da se tamo pise da ce Steaua prepustiti Trencinu prolaz…..

    0
    0
    Odgovori
  2. e ti Dio sigurno si zvedas cuti pokri se usima i citu malo opracemo i te rumune i ove sada i vas zato tisina od koga ste ispali bese neki prdavci bese aj tisina malo smetas idi treniraj pevanje..

    0
    0
    Odgovori
  3. Al su grobari dobili kur..nje. Steaua nije propala kao Zvezda a grobari misle da su u rangu Mancester Junajteda, a jos nisu izborili sa gruzijcima

    0
    0
    Odgovori
  4. i belodedić kao i svi zvezdaši misli da su i oni još aktuelni prvaci evrope. osvestite se više, ne igra se fudbal već duže vreme na krpenjaču-

    0
    0
    Odgovori
  5. Nikako mi nije jasno zasto pojedini ljudi kao sto je Belodedic , pokusavaju da od Steaue naprave Evropskog giganta koji nema nikakav problem , nabrojao je covek neke ogromne probleme koje imaju a onda u sledecoj recenici kaze da su stabilniji , kako su to stabilniji kada imaju daleko vise problema nego Partizan ?! Em im je uhapsen vlasnik , em su ih navijaci napustili , em igraju pred praznim tribinama zbog kazne , em ih je napustilo nekoliko najboljih igraca iz porsle godine , i uz sve to su resili da skresu budzet i smanje plate !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter