1
Odbojka

FOTO: ossrb.org

GRAN PRI: Srpkinje ostale bez završnog turnira

Objavljeno: 18.07.15 u 20:26

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ipak neće igrati na finalnom turniru Gran pri takmičenja pošto je u poslednjem meču grupne faze takmičenja poražena od Nemačke sa 3:1, po setovima 23:25, 25:18, 25:22, 25:22, posle dva sata i pet minuta igre.

Obe selekcije su imale svoju šansu pre ovog duela uz razliku da bi Srbija pobedom sigurno putovala u Omahu, dok Nemice moraju da čekaju rasplet u ostalim grupama.

Posle odličnog starta i osvojenog prvog seta izabranice Zorana Terzića su potpuno pale u naredna tri seta. Postojala je šansa da meč ode u taj-brejk pošto su Srpkinje imale ubedljivu prednost u četvrtom setu, ali su Nemice velikim preokretom ipak uspele da dođu do velikog trijumfa.

Finalni turnir Gran prija na programu je od 22. do 26. jula u Omahi, a pored domaće selekcije na njemu će igrati još Kina, Brazil, Italija, Rusija i Japan, koji je bolji od Nemačke zbog boljeg set količnika (16/16 u odnosu na 15/17).

0
0

1 Komentara

  1. Ja ne mogu da verujem kakvog idiota za selektora imamo covek kao da nece da pobedi , on celu prvu postavu drzi na klupi boskovic mihajlovic rasic nikolic ognjenovic koja bi nemacku otkinula 3-0 a nama igraju razne drpe buše

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter