2
The Best Of

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Pogledajte kako je Mbođ proslavio Bajram i oduševio saigrače (FOTO)

Objavljeno: 18.07.15 u 00:15

Defanzivac Crvene zvezde Mamadu Mbođ ne pruža baš najbolje partije u crveno-belom dresu, ali je zato bez premca prva internet zvezda u klubu. Mamadu Mbođ je danas ponovo zapalio internet. Naime, Senegalac se danas u svlačionici Crvene zvezde pojavio u tradicionalnoj odori čime je hteo da čestita jedan od najvećih muslimanskih praznika Bajram. Stajling Mbođa oduševio je ostale saigrače Crvene zvezde koji su se slikali sa Seneglacem.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
0
0

2 Komentara

  1. nisi ti iz Cacka nego si majmun. Coveku svaka cast ima svoju veru i niko mu ne brani nije ovo Partizaan pa da svi moraju da promene veru u muslimansku da bi mogli da igraju. Srecan bajram svim navijacima Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oj stubovi srBstva, kako te mi? Ne mislim nista pezorativno (slobodno google) u odnosu na religiju i nikad nisam poznavao boje, vere i nacije….samo dobro i zlo. Ali cisto pitam kako te, jel mu majka poslala pecenje iz cacka da casti ljude? Ipak ste vi zvezdasrbija, mora to da se zavrti na neko mangalo. Morate se odluciti, mi odavno jesmo, pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter