7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Mali pad u drugom poluvrmenu nije pokvario utisak!

Objavljeno: 17.07.15 u 23:05

Fudbaleri Partizana zabeležili su ubedljivu pobedu 4:0 protiv Metalca u prvom kolu Superlige, a prezadovoljan igrom svojih pulena bio je trener crno-belih Zoran Milinković.

– Odigrali smo prvo poluvreme u dosta visokom ritmu. Dali smo golove na vreme, nizali šanse… U drugom poluvremenu nam je možda falilo malo svežene, ali izmene su bile dobre, dizali smo ritam i na kraju smo došli do ubedljive i zaslužene pobede – rekao je Zoran Milinković za Arenasport.

Sa druge strane Nenad Vanić smatra da su njegovi izabranici „naljutili“ Partizan…

– Očigledno da smo naljutili Partizan sa tim uvodom, kada smo imali šut ili dva prema njihovom golu. Onda, normalno, individualni kvalitet Živkovića omogućio mu je da se prošeta kroz našu odbranu i da uradi ono što smo se dogovorili da ne smemo da dopustimo, a to je da Partizanu dozvolimo da dođe do naših centralnih defanzivnih pozicija, jer je tu najopasniji. Nismo u tom momentu odreagovali kako je trebalo i kazna je stigla, presudio je njegov individualni kvalitet. Posle toga, normalno, splet nekih drugih okolnosti doveo je do toga da primimo još dva gola i onda je bilo vrlo teško, kada se poluvreme završi sa 3:0 za rivala, vratiti se – rekao je Nenad Vanić.

Partizan je savldao Metalac sa 4:0, a fotoglaeriju sa meča možete da pogledate OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. kako bre vas nije sramota pricate partizan namestio ovu-onu, aloo bree 10 god vas nema u evropi i vi pricate da ste bolji tim,a jde budite malo realni i priznajte sebi jbg bolji su, i kao sto kaze M terajte lopove iz kluba!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ispade da je Bozinov igrac i veliko pojacanje a covek dominirao u stelovanoj utakmici…A zurnal hvali i stiti partizan ko da je to njihov privatni klub…sramota za zurnal treba da je nepristrastan!

    0
    0
    Odgovori
  3. E znate sta nemojte da gledate fudbal uopste ako je sve namestno koliko ste glupi tole vam kriv Za sve ko da je on napravio minus u zvezdi,sad umesto da terate lopove iz kluba kukate kako je sve namesteno a minus raste

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter