0
Evropske lige

PONOVO U ŠVEDSKOJ: Đurđić šest meseci u Malmeu

Objavljeno: 17.07.15 u 15:05

Srpski fudbaler Nikola Đurđić, koji je član nemačkog prvoligaša Augzburga, provešće narednu polusezonu na pozajmici u švedskom šampionu Malmeu.

Đurđić je došao u Augzburg kao veliko pojačanje, ali nije dobijao pravu šansu zbog čega je odlučio da pređe u klub gde će imati veću minutažu. 29-godišnji centarfor je već sa velikim uspehom odigrao jednu polusezonu u Švedskoj, kada je na pozajmici u Helsingborgu na 19 utakmica postigao čak 14 golova.

Đurđić je rekao da se raduje prilici što će ponovo igrati u Švedskoj.

– Kada je došla ponuda Malmea, nisam se mnogo dvoumio. Skandinavija mi itekako leži i već sam uspešno igrao u Švedskoj, a ovo će potencijalno biti prilika i da igram u Ligi šampiona. Veoma sam nestrpljiv i jedva čekam da zaigram – rekao je Đurđić.

Malme je aktuelni šampion Švedske i na polovini sezone trenutno zauzima šesto mesto sa osam poena manje od vodećeg Geteborga. U kvalifikacijama za Ligu šampiona igraju protiv litvanskog Žalgirisa i u prvom meču drugog kola odigrali su nerešeno, bez golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter