0
TimeOut

FOTO: HOTSPORT.RS

PODELJENE NAGRADE: Srećni dobitnici dobili unikatne HotSport majice (FOTO)

Objavljeno: 17.07.15 u 11:52

U nagradnoj igri koju smo organizovali za vas naši poštovani čitaoci, ovog puta za one koji nas prate putem Tvitera, nagrade odnosno majice sa potpisima naših zlatnih „orlića“ (Rajkovića, Jovanovića, Grujića i Manojlovića) i selektora Paunovića slučajnim odabirom dobilo je vas troje.

U petak smo u Beogradu organizovali druženje odnosno uručenje poklona dobitnicima koji na ovoj društvenoj mreži koriste nadimke @nplavsic24 i @MarijaCZV, dok će naša treća čitateljka @CrazyDiski, koja je iz Republike Srpske svoj nagradu dobiti putem pošte.

Kako bi i vi imali priliku da dobijete neku nagradu od naše redakcije pozivamo vas da i dalje „šerujete“, „fejvujete“, „retvitujete“, „lajkujete“, naše vesti na društvenim mrežama.

FOTO: HOTSPORT.RS
FOTO: HOTSPORT.RS

Osim na adresi hotsport.rs najsvežije informacije možete da pronađete i na našim profilima na Fejsbuku, Tviteru i Gugl+ stranici, a zanimljive snimke i fotografije na našem Instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter