0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LE: Čuka dovodi Borusiju ili Vest Hem u Beograd, u Novi Sad bi mogli da dođu Sampdorija ili Sautempton

Objavljeno: 17.07.15 u 11:32

Uoči žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope koji je zakazan za 13 časova u sedištu UEFA u Nionu već sada su poznate grupe timova koji bi mogli da se sastanu jedni sa drugima.

Ono što najviše zanima su mogući protivnici naših klubova – Čukaričkog i Vojvodine ukoliko preskoče prepreke u drugoj rundi odnosno azerbejdžanski Karabag i letonski Spartaks.

Osvajač KUpa Srbije Čukarički bi u Beograd mogao da dovede Borusiju iz Dortmunda, londonski Vest Hem ili Standard iz Liježa, a među povlašćenim timovima u grupi 4 još su grčki Atromitos, kiparski Apolon iz Limasola i Slovan iz Libereca.

Vojvodina je takođe među nepovlašćenim timova i svrstana je u grupu 3 u kojoj su nosioci Rubin Kazanj, Sautempton, Legija Varšava, Sampdorija, Randers i Zoria.

POznati si i mogući rivali Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sko do sada niste saznali ko su pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter