0
Domaći fudbal

GRBOVIĆ ZA HOTSPORT: Potpis ugovora sa crno-belima ostvarenje sna

Objavljeno: 17.07.15 u 14:44

Mladi fudbaler Stefan Grbović nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom. S obzirom da je prošao celu omladinsku školu crno-belih ovaj potpis predstavlja ostvarenje njegovih snova.

– Od kada sam počeo da treniram fudbal sanjao sam da zaigram za prvi tim Partizana. U omladinsku školu, u kojoj sam proveo punih osam godina, sam stigao iz rodnog Kragujevca kada sam imao samo 10 godina. Poslednje dve godine sam proveo u Teleoptiku, tako da se može reći da sam dete Partizana.

Grbović nije propustio priliku ni da se zahvali trenerima sa kojima je sarađivao.

– Želeo bih da se zahvalim trenerima koji su mi pomogli u fudbalskom razvoju. Tu prvenstveno mislim na Ivana Kostadinovića, mog prvog trenera u Partizanu, kao i na Igora Spasića jer mi je pružio šansu da igram za razliku od Zvonka Živkovića.

S obzirom da je konkurencija na poziciji desnog beka velika, da li očekuješ odlazak na pozajmicu?

IMG-20150715-WA0002

– Da li ću i gde otići na pozajmicu zavisi od eventualnih odlazaka iz kluba. U toku sledeće sedmice bi trebalo da se zna. Svakako da bih voleo da igram ove sezone, pa i na pozajmici ako treba, kako bih posle toga mogao da pomognem Partizanu, zaključio je mladi Grbović.

Partizan je danas saznao i protiv koga bi mogao da igra u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ono što nije dobra vest za najvatrenije navijače je da najverovatnije neće moći da putuju na gostovanje.

Katarina Kostić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter