4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/screenshot

DOVIĐENJA: Nikola Kalinić pakuje kofere i napušta Crvenu zvezdu?

Objavljeno: 17.07.15 u 10:26

Kao što je od ranije poznato, reprezentativac Srbije i krilni košarkaš Crvene zvezde, Nikola Kalinić dobio je unosnu ponudu da napusti klub sa Malog Kalemegdana.

Naime, na okupljanju reprezentacije, Kalinić je istakao da je turski Fenerbahče poslao klubu oficijalnu ponudu za njegov angažman.

Međutim, rasplet te transfer sage još čeka konačan epilog. 

Ipak, kako saznaje Sportski žurnal, vrlo verovatno je da će ovaj krilni košarkaš fantastičnih fizičkih predspozicija na kraju ipak napustiti crveno-bele i preseliti se na Bosfor.

Razlog za to, saznaje ovaj list, je vrlo jasan: ponuda turskog kluba je vrlo unosna i čelnici crveno-belih prosto ne mogu da je odbiju.

Konkretna suma se ne pominje, ali je vrlo verovatno da je reč o sumi od nekoliko stotina hiljada evra.

0
0

4 Komentara

  1. Neka ide svako ko bi nas prod’o, ole, ole, ole, ole, ooooooo, naša snaga uvek grmeće složno, napred Zvezdo, budi šampion!

    0
    0
    Odgovori
  2. Obeštećenje je milion. Turci su već javili mda je sve gotovo. Majstore sve najbolje u daljoj karijeri! Izuzetan momak i igrač. Uvek ces biti ljubimac svih delija pogotovo partera B!
    Kad zaradiš dovoljno para vrati se za tebe uvek ima mesta u kkcz!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter