0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI KOLA NA KARAĐORĐU: Voša igra ofanzivno, Čuka ide na tri boda, lep fudbal zagarantovan

Objavljeno: 17.07.15 u 17:41

Utakmica prvog kola domaćeg prvenstva Čukaričkog protiv Vojvodine biće derbi kola. Dve ekipe se sastaju u nedelju, od 19 časova, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

– Pripremili smo se, raduje me što ranije kreće prvenstvo i nadam se da će nam doneti boljitak u odnosu na prethodnu sezonu. Mislim da je ovo derbi kola, Vojvodina je jako dobar protivnik, sa velikim ambicijama u prvenstvu. Vidimo da jako dobro igraju u kvalifikaciji Lige Evrope. Očekuje nas ozbiljna, tvrda utakmica i uopšte takve su utakmci između nas. Nadam se da će Karađordje biti ispunjen do poslednjeg mesta. Vojvodina gaji ofanzivni fudbal očekuje nas lep meč. Svaka utakmica je teška, bićemo maksimalno spremni -rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević na konferenciji za novinare na stadionu na Banovom brdu.

Fudbaleri Nenad Mirosavljević i Branislav Janković slažu se da ih čeka težak zadatak i dodaju da Čuka uvek ide na pobedu.

– Mislim da će epitet derbija kola zaista poneti ova utakmica, jer se sastaju dve jako dobre ekipe, koje su već u takmičarskoj formi i ostvarile su dobre rezulatate. Očekujem jednu jako dobru utakmicu. Naše ambicije su poznate i uvek idemo na pobedu – rekao je iskusni Čukin prvotimac Mirosavljević.

Janković se nadovezao da je Vojvodina ekipa za poštovanje i da to najbolje pokazuje rezultat u evropskom takmičenju.

– Neće nam biti lako u Novom Sadu, ali mislim da je i naša ekipa dobra. Uvek idemo na tri boda.

Igrači su kratko prokomentarisali i utakmicu drugog kola kvalifikacija Lige Evrope. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter