3
Evropske lige

MITROVIĆ ISTERAO SVOJE: Ipak će igrati u Ligi šampiona, Partizanu manje para

Objavljeno: 16.07.15 u 23:45

Iz Engleske su rokom dana stizale vesti da se Aleksandar Mitrović nalazi na korak od prelaska u Njukasl, ali srpski reprezentativac se nije oglašavao čekajući ponudu koja bi njega zadovoljila.

Naime, mladi centarfor je želeo pre svega u klub koji se takmiči u Ligi šampiona odnosno čekao je ponudu neke od ekipa koja je izborila plasman u elitno takmičenje, a ona je prema tvrdnjama italijanskih medija stigla u večernjim satima, prenose Sportske.

Naime, nakon što je definitivno finaliziran posao oko Džeksona Martineza, koji je prešao u Atletiko za 35 miliona evra Porto je došao do novca koji je spreman da uloži u nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Međutim, u Humskoj nemaju previše razloga za zadovoljstvo pošto neće zaraditi onoliko koliko su očekivali odnosno portugalski klub Anderlehtu nudi 18 miliona evra, a crno-beli će dobiti 20% od 13 miliona koliko iznosi razlika u odnosu na novac koji je srpski šampion dobio prilikom prodaje Mitrovića.

Pročitajte i ko je novi golman Partizana i šta trener crno-belih Zoran Milinković očekuje od sutrašnjeg duela protiv Metalca na premijer novog prvenstva Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. Ipak mislim da vam je izvor los tj. verovatno opet nagadjate kao i 100x do sad.
    Mitrovic je zavrsio sa Newcastle-om.

    Evo, nek ostane zapisano moje i vase, pa cemo vrlo brzo proveriti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter