4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MENADŽER NAJAVIO: Mitrogol ide u Englesku, Partizan odbrojava i trlja ruke!

Objavljeno: 16.07.15 u 13:21

Menadžer Njukasla Stiv Meklaren istakao je da je njegov klub blizu da završi transfer fudbalera Anderlehta Aleksandra Mitrovića. 

Engleski mediji navode da srpski napadač još nije odgovorio na ponudu NJukasla pošto isčekuje transfer u Porto i pišu da bi do kraja nedelje trebalo sve da bude poznato.

– Još uvek smo u pregovorima sa Mitrovićem, ali blizu smo da završimo posao. Uskoro će nam se priključiti Vajnaldum iz PSV-a i očekujem još dolazaka – rekao je Meklaren.  

Navodno, Mitrović će sa Njukaslom poptisati petogodišnji ugovor vredan 25 miliona evra. Partizanu bi trebalo da pripadne, prema ranijem dogovoru sa Anderlehtom, 20 odsto od te prodaje, u ovom slučaju oko pet miliona evra.

Podsetimo, Mitrović je prethodnih nedelja bio povezivan sa brojnim evropskim klubovima, među kojima su bili Porto, Benfika, Roma, kao i Čelsi.

0
0

4 Komentara

  1. @Lomunac: ako je HS napisao da je 20% od naredne prodaje, ne znaci da je to zaista tako. Lepo je covek dole napisao da se prvo raspitaju jer se svi ti ugovori sa ucescem u prodaji prave tako da se procenat daje od razlike tj. od zarade. Time se stite i prodavac i kupac.
    Kupac doneklestiti svoj interes a prodavac dobija dodatnu isplatu kad se napravi zarada. Sta kad se pokaze da je neki igrac preplacen ili se povredi pa ne igra dugo? Kad igraca koga plate 3Mil, moraju da prodaju za 1 Mil? Pored toga sto su u gubitku treba i od toga da isplacuju jos procenat?
    Ne ide to tako. Milioni su u stvarnom zivotu velike pare i sa tim se ne igra lako kao u Football Manager-u.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan ce dobiti nesto manje od 4 milke u slucaju da ga prodaju za 25, 25 -5 od transfera , koliko smo vec uzeli za njega= 20

    0
    0
    Odgovori
    • Tebra, 20% od naredne prodaje bas to i znaci 20% od sume naredne prodaje, a ne da se od sume naredne prodaje oduzme originalna suma pa od ostatka 20%, nama je tih 5 milki vec placeno…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter