0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LJUBAV JE LJUBAV: Milosavljević će igrati za Nemce, ali zna se kome pripada njegovo srce

Objavljeno: 16.07.15 u 17:14

Dragan Milosavljević će se naredne sezone prvi put u karijeri otisnuti u inostranstvo, ali pre toga mu predstoje reprezentativne obaveze.

Cilj Srbije se zna.

– Sve ekipe imaju najviše ambicije i sve reprezentacije dolaze u najjačim sastavima. Cilj je naravno najbolji plasman na Evropskom prvenstvu i da se kroz šampionat izbori viza za Olimpijske igre. Bitno je da su svi zdravi, i da je medju igračima jako dobra atmosfera, uvek je lakše raditi u takvom okruženju – izjavio je Milosavljević Tanjugu.

Novi član nemačke Albe sa nestrpljenjem očekuje da zaigra za novi klub.

Alba ima sličan sistem kao Partizan i drago mi je što idem u jedan takav klub, naravno i kod našeg trenera Saše Obradovića. Mislim da sam doneo pravu odluku o nastavku karijere i jedva čekam da zaigram za svoj novi klub.

Bivši kapiten Partizana osvrnuo se na proteklu sezonu.

Teška situacija je bila u klubu prošle sezone, ima dosta problema i bilo je jako teško igrati u takvim uslovima. Znam da će Partizan pronaći rešenje i iz svega toga izači još jači. Nisam više tu, ali srce ostaje zauvek crno-belo – zaključio je Milosavljević.

Tokom karijere Milosavljević je, osim u Partizanu, igrao i za Napredak iz Kruševca i Radnički iz Kragujevca.

Podsetite se i na koji način su se Grobari odužili svom kapitenu. Verujemo da svaki navijač crno-belih ovaj klip može da glda ponovo i ponovo i ponovo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter