0
Odbojka

SRBIJA NAPADA ‘RANJENOG LAVA’: O problemima Italijana ne smemo da pričamo, možemo do postolja!

Objavljeno: 15.07.15 u 09:55

Srbija večeras u Rio de Žaneiru od 21:05h igra protiv Italije u prvom meču fajnal-siksa Svetske lige u odbojci. Naš korektor Aleksandar Atanasijević je, kao i uvek, veliki optimista.

Italijani se pred ovaj duel nalaze u velikim problemima. Iako smo sa njima igrali u grupnoj fazi Svetske lige, to će sada biti potpuno drugačiji tim, pošto je italijanski selektor Beruto zbog nediscipline kući vratio čak četvoricu igrača.

Naš selektor Nikola Grbić odmah je upozorio svoje odbojkaše da ne nasedaju na mogući ‘trik’ i sa punom koncentracijom dočekaju večerašnju utakmicu.

– O problemima sa kojima su se suočili Italijani bukvalno ne smemo ni da pričamo, jer nam je selektor Grbić već nekoliko puta ponovio da to ne treba da nas zanima, a ni opusti. Oni imaju 20 sjajnih igrača, pa i ovi novi momci, koji su jutros doputovali, igraju u njihovim najboljim klubovima, što nam je dovoljno upozorenje – preneo je Aleksandar Atanasijević utiske iz Rio de Žaneira, a zatim i dodao:

– Imaćemo nekoliko videa, kako bismo upoznali mogućnosti i momaka, koji su tek došli, što će nam mnogo značiti pred ovaj meč. Odlučivaće detalji, biće to sigurno težak meč – rekao je naš korektor, a prenosi ‘Žurnal’.

Naši odbojkaši su u utorak odradili prvi trening i po rečima Aleksandra Atanasijevića momci su zadovoljni dvoranom i nadaju se punim tribinama.

– U toj dvorani smo svi, manje-više već igrali i podsetili smo se još jednom na njenu veličinu. Nadam se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer pre nas igraju Brazilci protiv Francuza. Verujem da ćemo i mi imati značajnu podršku, koja uvek dobro dođe. Dugo nismo osvojili medalju u Svetskoj ligi, svi je priželjkujemo i s obzirom na sve ono što smo uradili ove godine, mislim da je i realno da uz malo sreće budemo na pobedničkom postolju. Od meča protiv Italije zaista mnogo toga zavisi – zaključio je Atanasijević.

Utakmica se igra u Rio de Žaneiru u dvorani ‘Marakanazinjo’ sa početkom u 21:05h po srpskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter