6
Domaći fudbal

SAMO TRENIRA ILI…? Donedavni igrač Intera na treningu Partizana!

Objavljeno: 15.07.15 u 19:48

Na treningu Partizana pojavilo se novo lice, u pitanju je brazilski fudbaler Džonatan, inače, donedavni član milanskog Intera. 

Kako prenose Novosti, trener Zoran Milinković pristao je da Džonatan trenira i održava formu sa igračima Partizana s obzirom na to da je u istoj agenciji kao i Dornelaš.

Inače, teško je za očekivati da bi Džonatan mogao i da se zadrži u Humskoj, s obzirom na zaista visoka primanja.

Džonatan je rođen 1986. godine, igra na poziciji desnog beka, a prethodne četiri godine bio je član Intera. Jednu sezonu je proveo na pozajmici u Parmi, a pre dolaska u Evropu nastupao je za Kruzeiro i Santos, tako da nema sumnje da se radi o iskusnom igraču.

0
0

6 Komentara

  1. Hahahah navijač sam Intera i mogu slobodno reći da je ovaj igrač taraba teška, nađite na yt-u njegove glupe poteze i padove, otkinućete se od smeha

    0
    0
    Odgovori
  2. Bandalovski ili Bandaloski ko ce ga znati i nije los ali je povrijedjen a Vulicevic je igrac samo za nasu ligu, dobro bi dosao jedan ovakav u ekipi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jeste vrh igrac,ali na desnoj strani imamo exstra igrace..Vulicevic,Bandalvski,Zivkovic.
    I on samo trenira,posto mu je isti menadzer kao Fabriciju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter