7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POSLE PRESPAVANE NOĆI: Milinković analizirao igru pojačanja, progovorio o slučaju Babović

Objavljeno: 15.07.15 u 17:08

Fudbaleri Partizana savladali su Dila Gori sa 1:0, a trener Zoran Milinković nakon prespavane noći, detaljnije je analizirao igru svoje ekipe. 

Milinković je na konferenciji kritikovao igru gostiju, a njegov ukupan utisak je pozitivan.

– Teško je bilo napraviti igru kada te protivnik sa svih 11 igrača čeka u svojih 20 metara, a mi smo uspeli da iz velikog poseda lopte dođemo do dosta šansi. Na kraju smo tim jednim golom nagrađeni za ofanzivno opredeljenje, agresivnost i upornost. Čim nismo ubedljivije pobedili to znači da je realizacija mogla biti bolja, ali i pored toga mislim da je kompletan utisak pozitivan – rekao je Milinković, koji se potom osvrnuo na detalj neposredno pred pogodak kada su pojedini navijači želeli da Živković izvede slobodnjak umesto Babovića.

– Nije zaslužio takvu reakciju sa tribina. Razumem da svako ko kupi ulaznicu ima pravo da iznese stav, ali Stefan je zaista odradio odlične pripreme i izuzetno je posvećen timu. Na kraju krajeva, Babović je hijerarhijski izvođač prekida sa one pozicije. Svako ko je objektivan primetiće koliko su on i Brašanac oduzeli lopti i uklizali. Drago mi je što je makar jedan od njih nagrađen golom za veliki trud. Žao mi je Brašanca, zaslužio je da posigne pogodak – istakao je Milinković.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Trener crno-belih je takođe analizirao igre novajlija – Marka Jevtovića, Abubakara i Božinova.

– Možda Božinov nije već na prvom meču pokazao da ima kvalitet da bude jedan od nosilaca naše igre, ali sigurno će opravdati poverenje struke i očekivanja navijača. Isto važi i za Abubakara, samo mu dajte vremena. Obojici su potrebne utakmice da bi ušli u formu. Jevtović nije naviknut na ambijent kakav je bio ovog utorka u Humskoj, ali dete je poginulo za svaku loptu. Poseduje izvanrednu prenosnu loptu, miran pas irazoran šut, što će vremenom i pokazati.

0
0

7 Komentara

  1. Tokom utakmice sam najvise posmatrao igru Babovica posto sam pre utakmice video mnogo komentara o tome kako je los i ne treba da bude u postavi.. Delim isto misljenje, covek bezi od lopte, dobije loptu i u vecini slucajeva je salje desnom beku, sto dalje od sebe, nisam primetio da je imao neke korisne duboke lopte, u protivnickim kontrama nije bio na ekranu , izvukao ga slobodnjak i svaka cast za hladnokrvnost ali osim toga 0

    0
    0
    Odgovori
  2. Ninkovic ja jedva disaoa Zile i Saponja su morali ranije uci.Voleo bi da mi se javi ona mala sto je pompezno najavila dolazak Markinjosa i velicala upravu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ninkovic je jedva disao ali su Zile i Saponja morali ranije uci.Voleo bi da mi se javi ona klinka koja je pompezno najavila dolazak Markinjosa.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mene je Jevtović oduševio! Dečko je i u Pazaru ginuo za svaku loptu, isto to radi i u Partizanu. Odličan i milimetarski tačan pas, a u njegov fenomenalan udarac ćemo tek imati prilke da se uvjerimo!

    0
    0
    Odgovori
  5. Igracima svaka cast. Trener se totalno pogubio. Stanojevic bi sa ovim timom lagano usao u LS!!! Izmene su mu totalno nerezonske, pocetna postava KATASTROFA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Те три измене су се знале унапред већ! Можда је требао да изведе бабовића уместо нинковића једино али ето онај и даде гол на крају!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter