9
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ PROGOVORIO: Šta je junak pobede imao da poruči Grobarima!? (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.15 u 00:08

Junak u pobedi nad Dilom Gori Stefan Babović poručio je Grobarima nakon utakmice da je on samo jedan od njih i da je došao da pomogne klubu. 

Babović je iz slobodnog udarca zatresao mrežu nakon što je ipak on šutirao umesto Andrije Živkovića. Pojedini Grobari su neposredno pre nego što je šutirao skandirali ‘‘Žile, Žile“.

– Ja sam jedan od njih,i oni su moji navijači. Sve što radim, radim zbog Grobara, kao i svaki drugi igrač u timu. Tim je verovao da ja treba da šutnem slobodan udarac. Nisam došao ovde da se dokazujem i teram inat, već samo želim dobro klubu. Svestan sam da deo publike nije razumeo moju reakciju, i hvala Bogu ima pravo da zvižde oni koji kupe karte.Međutim, moj gest je bio u fazonu: „Podržite me“ Nadam se da će to razumeti i shvatiti – rekao je Babović koji je želeo da naglasi da je Živković suvo zlato Partizana.  

https://www.youtube.com/watch?v=QGYc4RdR99Q

(Izvor: Youtube/Sport1Arena)

Pogledajte i šta su Grobari skandirali Veljku Paunoviću, kao i izjavu Zorana Milinkovića nakon utakmice.

0
0

9 Komentara

  1. Smarate svi. Decko je odlican. Mozda nije za Real i Barsu ali za nas je i vise nego dobar. Oduvek ga nipodastavate samo zato sto ste ljubomorni sto mu je otac bogat . Kao sto vecina Srba mrzi bolje od sebe. A ti sto mu spominjes sestru, kako te nije sramota…. Najjaci ste vi huligani iza tatstature!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko god kaze da je Babovic los igrac taj je lud,toliko kreativan,pametan i srpetan igrac za Jelen Super Ligu. Odlican pas unapred,jos bolji pregled igre,osrednji sut. Samo da poradi na kondiciji da moze da izgura 90min da pravi igru. Brasanac sinoc ubedljivo najbolji,od tog momka se puno ocekuje 🙂

    P.S. Nisam gLodar

    0
    0
    Odgovori
  3. Da si ti nama ziv i zdrav, i da nam tvoj tatica jos daje novca a ne kraducka i da nam dadnes malo seku za jos po koji put, i da te skautiraju ovi iz Kairata i idi igraj lepo ti u Kazahstanu, jer nisi ni za Beogradsku Zonu

    0
    0
    Odgovori
  4. Spor si ,nemaš snagu niti lucidnost da bi bio dobar za neki bolji tim a tako ni za partizan,
    i gol, imao si srece sto je onaj golman samo pogledom ispratio loptu.Grobar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter