0
Evropske lige

PROMENE: Dolazak Sterlinga u Siti označio odlazak Džeka

Objavljeno: 14.07.15 u 09:55

Kao što je poznato, čelnici Mančester sitija konačno su dogovorili dolazak Rahima Sterlinga, pošto su rukovodioci Liverpula prihvatili njihovu 70 miliona tešku ponudu za tog fudbalera.

Kako prenose britanski mediji, „Građani“ će ponuditi platu od 280.000 evra nedeljno 20-godišnjem kreativnom vezisti „Crvenih“ kako bi se on što ugodnije osetio na „Etihadu„.

Dolazak Sterlinga, po svemu sudeći, značiće ujedno i odlazak Edina Džeka. Naime, menadžer Mančester sitija, Manuel Pelegrini, želi da se oslobodi suvišnih napadača. A na listi za odstrel našao se upravo reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zainteresovanih klubova ima, a prva u redu za uslugama visokog napadača stoji rimska „Vučica„. Direktor Rome Valter Sabatini prilično je „zagrizao“ za mamac Edina Džeka i rešen je da ovog igrača po svaku cenu odvede na „Olimpiko„.

Roma već neko vreme pokušava da odobrovolji kolege iz uprave „Građana“ da im prodaju Džeka po ceni od 20 miliona evra, iako su isprva pokušali i sa nešto manjom sumom od 15 miliona da završe posao.

Kako prenose engleski mediji, dogovor dve strane je na vidiku i trebalo bi uskoro očekivati premeštaj ovog fudbalera. Pored Džeka na listi za odstrel među igračima Mančester sitija nalazi se i Stevan Jovetić za koga je ranije interesovajne pokazao Inter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter