5
Evrokupovi

FOTO: Crop

NAVIJAČKI RAT U BOSNI: Ogromna tuča huligana, sukobili se fanovi Leha iz Poznana i Sarajeva (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.15 u 10:47

Plamen navijačkog rata ozloglašenih navijača Leha iz Poznana i FK Sarajeva viđen je sinoć oko ponoći na ulicama prestonice glavnog grada federacije BIH.

Gotovo neverovatne slike nereda, više nalik na pravi ratni obračun paravnojnih jedinica, upravo obilaze svet. U neredima je učestvovala navijčka grupa „Horde Zla“

Do nereda je došlo nedaleko od sarajevskog hotela Sunce, u megdanu u kojem su snage odmerile navijačke grupe okupljene oko klubova FK Sarajevo i Leh Poznan.

U masovnoj tuči nije se znalo ni ko pije ni ko plaća, policija je na jedvite jade uspela da iskontroliše situaciju, a ceh su platili čak desetorica pripadnika ondašnjeg MUP-a koji su zadobili povrede.

Trojica navijača domaćih su u teškom stanju, a fudbaleri  Sarajeva i Leha večeras od 21 sat igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(youtube: Ultras Hooligans)

0
0

5 Komentara

  1. pa 11 jula se vidilo da bosna ne moze da postoji niti ce kad moci… mrznja ce vas unistiti jadnici… prema tome bosna nikad nije ni postojala a skorasnji dogadjaji su to potvrdili. lijep pozdrav za sve susjedne drzave iz Republike Srpske i glavnog joj grada Banjaluke :*

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter