2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Partizan danas sa Dilom Gori

Objavljeno: 14.07.15 u 09:31

Fudbaleri Partizana danas od 20:45 debitovaće u novoj sezoni u meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa gruzijskim predstavnikom, Dilom Gori.

Pauza za fudbalere iz srpskih klubova ovog leta trajala je nikad kraće, pošto su promenjeni sistem takmičenja u JSL i loš koeficijent sprskih klubova na rang listi UEFA uslovili da domaći timovi krenu kvalifikacione mečeve vrlo rano.

Tako će šampion Srbije u svoj pohod ka grupnoj fazi Lige šampiona krenuti već od drugog kola, a prvi protivnik izabranika Zorana Milinkovića stiže iz Gruzije.

Uprkos činjenici da ime ovog rivala nije preterano poznato široj domaćoj javnosti, u taboru Parnog valjka pozivaju na oprez.

– Iza nas je mesec dana napornog rada, jedva čekamo da sezona krene. Prvaka Gruzije dočekujemo sa respektom, to je ekipa koja ume da igra fudbal i ima iste ambicije kao mi. Dila je tokom priprema odigrala tri meča, koja su bila zatvorena za javnost, ali smo prikupili dovoljno informacija o njima – naglašava streteg Milinković.

On je uveren da je četa „Parnog valjka“ spremna da odgovori izazovu.

– Verujem da ćemo odgovoriti tom izazovu. Sve će biti lakše posle ove prve utakmice, samo da krene. Partizan želi prolaz u dve utakmice, daj Bože da sutra rešimo sve, mi bismo to želeli, ali prva utakmica otvara razna piitanja i dileme. Posle prve utakmice ćemo biti pametniji i znaćemo šta nam valja činiti ubuduće – istakao je Milinković.

0
0

2 Komentara

  1. glupo je pominjati pobedu sa 3 ili 5 golova u mreži protivnika. ni vrh evropskog fudbala ne može dati partizanu 5 komada niti partizan može planirati visoku pobedu u kvalifikacijama. zbog toga se kaže da danas svi igraju fudbal. naročito se to odnosi na L Š cilj je nadigrati protivnika i pružiti maksimum. treba pozitivna energija na celom stadionu i vera u pobedu, samo pobeda i to je to, Napred PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter