0
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

IBANJEZ ZADOVOLJAN DEBIJEM: Došao sam u Zvezdu da budem uspešan

Objavljeno: 14.07.15 u 11:07

Novi krilni igrač Crvene zvezde, Luis Ibanjez, upisao je prvi nastup u dresu novog kluba.

Argentinac se pojavio na terenu u meču sa Mordovijom i kao i ostatak tima nije briljirao. Ipak, on je kazao da je zadovoljan celokupnim izdanjem.

– Odigrao sam prvi meč u Zvezdinom dresu, a zadovoljan sam pruženim i podrškom. Nismo još uigrani i to će doći na svoje mesto. Meni nedostaje rad sa loptom da budem još bolji. Ostaje nekoliko dana do starta prvenstva i da neke stvari budu mnogo bolje – rekao je Ibanjez, prenosi Sport.

Argentinac je mogao i do gola na debiju, ali je umesto mreže zatresao stativu.

– Da je lopta ušla sve bi bilo idealno. Nadam se da će ući kada bude potrebnije i da ću imati više sreće za donošenje tri boda. Trener Božović svakako vidi da postoje određeni problemi, a kroz utakmice brzo treba sve da legne – kazao je Ibanjez.

On je naglasio da uvek ostavlja srce na terenu, bez obzira da li je reč o duelu prijateljskog ili takmičarskog karaktera.

– Za mene je svaki izlazak na teren bitan. Uvek dajem maksimum, a tako je bilo i u prethodna dva klubu. Došao sam u Zvezdu da budem uspešan – istakao je Ibanjez.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter