6
Tenis

Foto: Twitter, Wimbledon

ENGLEZI BAŠ PRETERALI: Ispljuvali Novaka zbog šampionskog plesa, toliko ih boli njegov uspeh!

Objavljeno: 14.07.15 u 15:35

Endi Marej ove godine je, kao i prošle, ostao bez Vimbldona, a Novak Đoković je, kao i prošle, podigao najvredniji teniski pehar i to naočigled ljubomornih Britanaca.

Naime, englesni novinar prestižnog ‘Gardijana’ na ovaj način je opisao šampionski ples Serene Vilijams i Novaka Đokovića, koji je oduševio sve, ali ne i Stjuarta Heritedža.

– Ples Serene Vilijams i Novaka Đokovića treba prikazivati u školama i tokom ekstremnih međunarodnih muka, treba ga projektovati direktno na Mesečevu površinu. Zašto? Da nije zato što pokazuje da čak i ta super bića mogu da budu opušteni i obični ljudi? Ne. Nego zato što Serena i Novak nemaju pojma da plešu. Oni čak nisu ni u istoj galaksiji sa plesom – poručio je ovaj gospodin, a zatim i pojasnio svoje poimanje plesa.

– Serena kao da ima mrtve ruke i ide korak napred i nazad kao matora tetka, a Novak preko volje izvodi nešto kao Džon Travolta, ali to mu je previše sramotno, pa pada na kolena. Tako je prebacio čitavu otužnu sagu na Serenina ramena – kaže Heritedž.

A onda je novinar poentirao, rekavši da je Endi Marej namerno izgubio u polufinalu kako bi izbegao ovo ‘sramoćenje’.

– Zaboravite tenis, ovaj video je bio prava pobeda za vikend. To je dokaz da niko nije dobar u svemu i da makar imali crveni plašt, i dalje ostajemo Klark Kent iznutra. To je dokaz da je Endi Marej namerno eskivirao finale da bi ovo izbegao. Serena, Novače, dobrodošli u ljudsku rasu – zaključio je Stjuart Heritedž.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter