0
Domaći fudbal

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Albanci, Bog će vas kazniti!

Objavljeno: 13.07.15 u 11:33

Golman reprezentacije Srbije, Vladimir Stojković ogorčen je na odluku Sportskog suda u Lozani da tri boda iz Beograda pripiše Albancima i najvaljuje revanš u Tirani ili Elbasanu.

– Od božije kazne ne možeš pobeći, u Albaniji ćemo videti koga će Bog kazniti, a koga će nagraditi. Samim tim, biće jasno ko je krivac, a ko ne za dešavanja na meču u Beogradu. Jednostavno je tako. Sanjam pobedu iz milion razloga – počeo je priču za Informer, Stojković.

Bivši golman Partizana, a sada član Makabija iz Haife je rekao da njegova izjava nije nacionalistička i da nema elemenata mržnje prema Albancima, već da ga samo boli sportska nepravda.

– Nemam ništa ni protiv koga na nacionalnoj osnovi, kao što nemam ništa protiv bilo koje vere. Nema potrebe za mržnjom prema Albancima, jer – kao što sam već rekao – Bog je tu da sudi, pa ćemo videti šta će da bude.

Vladimir Stojković je istakao da bi pobedom u Albaniji, Srbija zagorčala život rivalu i poslala ga u baraž…

– O tome ne razmišljam. Uostalom, time što ćemo ih pobediti nećemo ih eliminisati, već ćemo ih verovatno poslati u baraž. Da li će tamo da prođu ili ne, ne zavisi od nas, a i ne bi trebalo time da se opterećujemo – zaključio je Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter