1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPITIVAO SE ZA ODLAZAK: Bandalovski otkrio šta je tačno pitao trenera Partizana

Objavljeno: 12.07.15 u 14:28

Mnogi mediji preneli su pre nekoliko dana da se bugarski internacionalac Ivan Bandalovski raspituje za odlazak iz Partizana, a sada je sam igrač potvrdio šta je i kako pitao trenera Zorana Milinkovića.

Fabricio Dornelas se povredio, Balažic odsustvovao sa treninga, Branko Ilić je otišao iz kluba i taman kada su svi pomislili da se odbrana Partizana potpuno rasipa, na sve to pojavila se i informacija da i Ivan Bandalovski želi da ode iz crno-belog jata.

Ispostavilo se da je to bilo tačno, ali ne u toliko drastičnoj meri kao što se u prvi mah činilo. Bugarin je objasnio šta se zapravo desilo.

– To što sam učinio je normalno, jer svaki igrač želi da ode ukoliko dobije jaču ponudu. Naravno, mislim na jaču od one koju imam u Partizanu. Ja takvih u ovom trenutku nemam i samo sam se raspitivao da li bih dobio dozvolu da idem ako stigne neka – rekao je Bandalovski, a prenosi Mondo.

Bandalovski je danas imao zanimljivu izjavu kojom je oduševio navijače Partizana, a prokomentarisao je i svog sunarodnika i saigrača u Partizanu Valerija Božinova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter