2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

PARTIZANOVI ‘ORLIĆI’ ZAJEDNO U GLAS: Idemo u Ligu šampiona!

Objavljeno: 12.07.15 u 15:50

Na promociji nove garniture dresova Partizanovi talentovani fudbaleri Andrija Živković i Ivan Šaponjić izrazili su nadu da crno-beli mogu ‘u novom ruhu’ do najelitnijeg takmičenja.

Andrija Živković i Ivan Šaponjić zadovoljni su dresovima koje će crno-beli nositi u predstojećoj sezoni i najavljuju da ih je umor prošao i da će biti spremni za utorak i početak sezone utakmicom protiv Dila Gorija. Zadovoljni su onim što ih je dočekalo u klubu posle Mundijalita na Novom Zelandu.

– Pratio sam šta se događalo u klubu dok sam bio na odmoru i prema mom mišljenju, došlo je dosta kvalitetnih i ozbiljnih igrača. Deluje da smo baš jaka ekipa, spremna da se upusti u borbu za Ligu šampiona. Ako i ne stignemo do tog cilja, zadovoljan bih bio i nastupima u Ligi Evrope – rekao je Šaponjić.

– Nama koji smo se sada priključili ostaje nekoliko dana rada, koliko imamo da se uigramo. Doveli smo kvalitetna pojačanja i mislim da možemo ravnopravno da konkurišemo u kvalifikacijama za UEFA takmičenja – nadovezao se Živković.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Andrija je, inače, juče proslavio svoj 19 rođendan. U danu kada izlazi iz ‘tinejdžerskog doba’ mladi fudbaler obradovao je navijače Partizana porukom da mnogo voli klub i da će i ovog leta ostati u njemu.

– Ostajem u Partizanu, a tu odluku sam doneo zato što volim klub. To je glavni razlog – ponovio je još jednom Andrija Živković.

Dolascima Valerija Božinova i Abubakara Oumarua dodatno je pojačana konkurencija u napadu. To međutim ne brine Partizanove ‘Orliće’, pogotovo Ivana Šaponjića koji se direktno sa njima bori za poziciju u timu.

– Sistem 4-3-3 mi se sviđa, napadački je i na meni je da se prilagodim. Gledao sam Božinova prethodnih dana na treninzima i izuzetno mi se dopada šta može s loptom i na terenu, Abubakara nisam video i dalje, jer nije bio prisutan zbog privatnih razloga. Njih dvojica samo mogu da podignu kvalitet u toj borbi za Ligu šampiona – rekao je Šaponjić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter